Een schone zaak is goud waard

01 september 2020 |

“Hygiëne ligt onder een vergrootglas, dus wilden we hier extra in investeren. Deze schrobber van Cleanfix kwam als geroepen!”

 

Gevoel van veiligheid

Rob Soeterboek is mede-eigenaar van Bakkerij van Heeswijk, een Brabantse bakkersfamilie met maar liefst acht bakkerijen in de Eindhovense contreien. Rob benadrukt dat goede hygiëne in de bakkerij altijd al belangrijk was voor de uitstraling van de winkel, maar nu ook voor een gevoel van veiligheid bij de klanten. “Dat vertrouwen is goud waard! Voorheen deden we alles met de hand, maar nu gaat alles veel sneller met deze schrobber.”


Minder arbeid

Rob kende het merk Cleanfix al, eerder hadden ze een grote industriële schrobber voor hun productiebakkerij. “Die is altijd goed bevallen”, zegt hij. Via Beko Techniek kreeg Rob een aantal Cleanfix RA 395 IBC’s op proef, samen met een demonstratie in de winkel. Rob: “Dit was voor het winkelpersoneel heel waardevol, zij moeten er immers mee werken! Het grootste voordeel is dat deze schrobber de vloer grondig schrobt en tegelijk het losgemaakte vuil opzuigt. Dat scheelt het winkelpersoneel zeker een uur aan arbeid per week.”

Meer tijd

In de vloer gelopen broodkruimels en zaden met de hand schrobben en dweilen is niet meer van deze tijd. Dat vindt ook Maaike, winkelmedewerker bij de nieuwste bakkerij in Eersel. “Het is nu veel gemakkelijker om de winkel schoon te houden. We zijn trots op onze prachtige winkels, en dat willen we zo houden. Nog een groot voordeel is dat de Cleanfix heel makkelijk te demonteren en te reinigen is. Hierdoor houden we meer tijd over voor de belangrijke zaken, zoals de verkoop en de presentatie in de winkel.”


Meer informatie?

Bekijk hier het assortiment of vraag je verkoopadviseur van Beko Techniek.

Terug naar overzicht