Snel naar

Vacatures servicemonteurs

Beko Techniek is dé bakkerijtechnische totaalpartner in Nederland en Belgisch Vlaanderen. Naast brood- en banketbakkerijen vertrouwen ook ijsmakers, supermarkten, horecaondernemingen, scholen en instellingen op onze service: installeren, repareren, het doen van periodiek onderhoud en het verhelpen van storingen.

Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe servicemonteurs ter uitbreiding van onze technische teams in diverse serviceregio's van Nederland. Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

Servicemonteur m/v
- Servicemonteur regio Noord-Nederland
- Servicemonteur regio West-Nederland
- Servicemonteur regio Midden-Nederland
- Servicemonteur regio Zuid-Nederland

Wat bieden wij jou?
Volop uitdaging en afwisseling. Vrijheid en verantwoordelijkheid. Een eigen bus met eigen gereedschap. Veel mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen. Hoge mate van baanzekerheid door coöperatiestructuur Beko. En waardering: een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden én blije gezichten van de ondernemers die jij helpt.

Wat bied jij ons?
Jij bent technisch, elektrisch en mechanisch onderlegd, bij voorkeur met een opleiding Mechatronica. Je hebt je rijbewijs en bent klantgericht. Het is de sport om de productie zo snel mogelijk weer op gang te krijgen. Dat je soms niet voor etenstijd thuis bent en dat enkele 24-uurs storingsdiensten per maand erbij horen, snap jij. Bakkers beginnen al voor dag en dauw. Jullie zijn allebei harde werkers. Kop koffie en gaan. Zo ben jij een enthousiaste versterking van ons team!

Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief met cv en eventueel pasfoto t.a.v. Paul Maters. Adres: Bijsterhuizen 5022 • 6604 LZ Wijchen [Nederland]. Mailen mag natuurlijk ook: P.Maters@beko-techniek.nl.

Beko Techniek BV is een dochteronderneming van Coöperatieve Vereniging Beko u.a., een totaalpartner in business voor brood- en banketbakkers. Elk bedrijf heeft een eigen specialisme en gezamenlijk bieden de Beko-bedrijven alles waaraan een moderne bakkerijonderneming behoefte heeft. 

Acquisitie n.a.v. vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Neem contact met mij op over: