Servicemonteur.

Beko Techniek is een business-to-business totaalpakketaanbieder op bakkerijgebied voor ambachtelijke en semi-industriële brood- en banketbakkerijen, chocolatiers, ijsbereiders, retailers/supermarkten, horeca en scholen/instellingen. Ons programma bestaat uit advisering in en begeleiding van bakkerijprojecten & advisering in en verkoop van nieuwe en gereviseerde bakkerijmachines. Onze bakkerijservice verzorgt preventief onderhoud, reparaties en een 24/7 storingsdienst met landelijke dekking. Het hoofdkantoor van Beko Techniek is gevestigd in Wijchen en heeft servicevestigingen in Wijchen, Grou, Weert, Wateringen en Nijverdal.

Onze bakkerijservice is onze grote meerwaarde! Sterk in periodiek onderhoud, een snelle storingsdienst, vakkundige reparaties en hoogwaardige revisies. Beko Techniek is zich 100% bewust van haar verantwoordelijkheid. Geen productie betekent immers geen omzet! Daarom is onze organisatie volledig afgestemd op snelheid en kwaliteit. Zo zijn onze servicemonteurs uitstekend opgeleid, worden voortdurend bijgeschoold en zijn in het bezit van het VCA-certificaat. Zij beschikken over een compleet ingerichte servicebus, een tablet met een technische databank en een laptop om ovens, PLC’s en touchpanels te kunnen programmeren.

De meeste onderdelen hebben wij op voorraad. In bijzondere gevallen houden de servicemonteurs ruggenspraak met doorgewinterde experts. En voor specialistische bakkerijmachines hebben wij vaste afspraken met onze preferred merkleveranciers. Je kunt altijd de juiste service verwachten.

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met het centrale telefoonnummer 024 648 62 88 van Beko Techniek.

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Neem contact met mij op over: