Vliegend het najaar in op 18 & 19 september

 

Meld je nú aan voor de Beko Najaarsdagen!


Yes! Je kunt je vanaf nú aanmelden voor de Beko Najaarsdagen op 18 & 19 september. Locatie: Hart van Holland te Nijkerk! Vul het onderstaande formulier in en meld je aan. Je ontvangt dan per mail een bevestiging en krijgt als eerste updates over de beurs. 

Kom samen met je collega’s een kijkje nemen; profiteer van aanbiedingen en laat je door leveranciers en uiteraard de Beko-bedrijven onderdompelen met najaarsinspiratie én -informatie. Op de beursvloer vind je alles wat jou praktische handvatten geeft voor het najaar. Van recepten, technieken en verpakkingen tot heel fijn inkoopvoordeel! Je zintuigen worden geprikkeld en nieuwe ideeën worden geboren! Vlieg met ons mee het najaar in, beleef en proef het zelf! Alles om jouw najaarsassortiment compleet te maken.

Kom je met meerdere personen?

Graag dan elke persoon afzonderlijk aanmelden! Dan bereiden wij een snelle entree voor en ligt er bij de balie voor iedereen een badge klaar. Een persoon die niet vooraf aangemeld is, moet zich alsnog bij de balie registreren. Dus voorkom extra wachttijd en registreer iedereen. Alvast dank.

 

Tot dan! We verheugen ons op jouw komst.

 

 

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Neem contact met mij op over: