Zomeraktie 2019 | Beko Techniek

17 juni 2019 |

Zomeractie 2019

De zomer komt eraan...tijd voor lekker ijs en extra aandacht voor voor uw koeling...  Beko Techniek heeft hiervoor een speciale actie waar zowel u als uw klant voordeel uit kan halen.  

Actie softijsmachine CARPIGIANI XVL 1 en XVL 3

Wie houdt er nu niet van een romig ijsje? Of van een smaakvolle milkshake? Of van een goede winstmarge? Dit alles wordt mogelijk met de softijsmachines van Carpigiani. Een combinatie van aantrekkelijke looks met hoogwaardige technologie. Een unieke tandwielpomp zorgt voor maximale luchtopslag in uw ijs. Onmisbaar voor een romig softijsje. Gemakkelijk te demonteren onderdelen zorgen voor eenvoudige reiniging en dus garantie voor 100% hygiëne. Carpigiani softijsmachines combineren revolutionair ontwerp, gebruiksgemak en aantrekkelijke apparatuur met een gunstige terugverdientijd. De machines zijn compact en verkrijgbaar in tafelmodel met één kraan (XVL1) en staand model (XVL 1/3) met één of drie kranen. De machines kennen een hoge productiecapaciteit en een zeer eenvoudige bediening.

Actie Gram koel- of vrieskast 

Producten optimaal conditioneren of bewaren om efficiënt te kunnen werken wordt steeds belangrijker. Zeker in de zomer. Gram is toonaangevend in koeltechniek: robuust, betrouwbaar en een mooi afgewerkt. Professionele kwaliteit voor intensief gebruik. De Baker-serie is speciaal ontwikkeld voor de bakkerij. Nu in de aanbieding: Gram bewaarkoelkast BAKER M950 LCG L2 en de Gram vrieskast BAKER F950 LCG L2. De kasten zijn geschikt voor zowel 600x400 als 600x800 platen en hebben maximaal 25 etages.

Actie slagroommachine

Mussana slagroommachines zijn eenvoudig te bedienen, heel stil in gebruik en zorgen voor een perfect resultaat. Alle delen die in contact komen met slagroom zijn eenvoudig te demonteren en te reinigen. Mussana slagroommachines voldoen voor 100% aan de HACCP-regels voor hygiëne. De modellen Musana Pony MT en de Lady MT zijn nu extra scherp geprijsd.

Voor de uitgebreide leaflet met prijzen kijk hier .

Terug naar overzicht

Bekijk ook: