Verwen uw klanten met verrassende tulbanden

26 augustus 2020 |

Nordic Ware bakvormen

Nordic Ware is een Amerikaanse fabrikant, gespecialiseerd in gietaluminium bakvormen (cakevormen, tulbandvormen en cup cakevormen) Nordic Ware staat bekend om zijn populaire tulbandvormen, in Engeland en Amerika ook wel ‘Bundts’ genoemd. Met deze scherpgetekende zware gietaluminium bakvormen kunt u vele bijzondere vormen bakken. De anti aanbak laag zorgt ervoor dat de cake gemakkelijk uit de bakvorm komt. Aluminium is materiaal dat uitermate geschikt is om cake in te bakken omdat het de ovenwarmte direct doorgeeft en goed verspreid. De Nordic Ware bakvormen zijn ook geschikt om brood in te bakken.  In de webshop  hebben we 13 unieke vormen direct uit voorraad leverbaar. 

Bijpassende recepten en ideeën

Tulbanden stelen vaak de show op de ontbijt- brunch of dinertafel van uw consument. Uw consument kan het ook als een warme binnenkomer gebruiken om bijvoorbeeld een tulband cadeau te doen. Beko en Debic hebben vorig jaar een vernieuwend concept rondom tulbanden gepresenteerd. Heerlijke luxe cakes met een opvallende vorm die dankzij diverse toevoegingen en afwerkingen het jaar rond ingezet kunnen worden. We hebben een mooi brochure met recepten waar u alles vindt om uw tulbanden tot een succes te maken: heerlijke recepten, verschillende bakvormen, verpakkingen en winkelpresentaties waarmee u het verschil gaat maken.


Klik hier voor het digitale receptenboek destijds gemaakt door Debic en de baktechnisch adviseur van het Beko Inspiratie Centrum (BIC)

Terug naar overzicht

Bekijk ook: