Pre-order alert

23 augustus 2019 |

Meester Patissier en Chocolatier Hidde de Brabander werkt aan een nieuw boek: Chocolaterie. Daarin deelt Hidde zijn kennis en inspiratie en tal van wetenswaardigheden over chocolade. Met duidelijke uitleg, handige stap-voor-stapfotografie en inspirerende signatuurrecepten. Een ‘must have’ voor iedere chocoladeliefhebber en voor iedereen die verdieping zoekt in zijn of haar kennis over cacao en chocolade.

Hidde vertelt alles wat u maar weten wilt over chocolade: de geschiedenis, van tree-to-bar, tasting, tempereren, en nog veel meer. Ook schrijft hij over de bereidingsgroepen die u al kent. 
Nieuwsgierig? Dinsdag 24 september is Hidde vanaf 15.00 uur in de stand (nr. 52) van Beko Techniek tijdens de Beko Najaarsdagen. U kunt hier zijn nieuwe boek kopen, laten signeren of hem het hemd van zijn lijf vragen over zijn nieuwe boek. 

Wilt u een van de eersten zijn die dit prachtige en leerzame boek op de boekenplank heeft staan? Pre-order dan nu het boek van Hidde de Brabander in onze webshop www.bakkerijgereedschap.nl.

Bestelt u 'Chocolaterie' van Hidde de Brabander vóór 20 september via onze webshop, dan ontvangt u een door Hidde gesigneerd boek. 

Terug naar overzicht