Oranjegekte

06 april 2021 |

 

Oranjegekte

Herinnert u zich Koningsdag 2020 nog? Rijen klanten voor de deuren die allemaal oranjetompoucen wilden scoren bij de ambachtelijke bakker. Met de nationale feestdag in het verschiet en de nog steeds geldende coronamaatregelen is de verwachting dat het ook dit jaar weer druk zal zijn voor uw winkeldeur. Om efficiënt met uw tijd om te kunnen gaan hebben we voor u enkele handige bakkerijgereedschappen geselecteerd die goed van pas kunnen komen in de voorbereiding op de tompoucen-gekte zoals de tompoucensnijder.

Rationeel produceren

Met de tompoucesnijder snijd u op een efficiënte manier uw tompoucen. De korstplak wordt op de schuif met lepels geplaatst en wordt door het raster met snijdraden geduwd, zodat er 13 stroken 45 mm (UITVERKOCHT) ontstaan of 12 stroken van 50 mm (UITVERKOCHT) dit is afhankelijk van welke afmeting u besteld in de webshop . De snijder is voorzien van een RVS aandrukblok voor betere geleiding. De snijdraden zijn eenvoudig te vervangen en te bestellen op bakkerijgereedschap.nl

Bekijk hier het assortiment en bestel nu voor 15,- aan geslecteerde oranje artikelen en ontvang GRATIS 5 oranjekrabbers bij uw bestelling.

 

 


Terug naar overzicht