Operations Manager Paul Maters

05 maart 2023 |

  Paul Maters

Operations Manager bij Beko Techniek

Doen wat bij je past! Dit is een van mijn motto’s die ik onderstreep.
Leidinggeven is voor mij coachen en sparren en zorgen dat iedereen hetzelfde doel nastreeft. Uiteindelijk heb ik altijd een stip op de horizon en is het iedere keer weer een feestje om deze gezamenlijk te bereiken. 

In dit alles heb ik al best veel vlieguren gemaakt. Tijdens deze reis viel er ook wel eens een motor uit hoor. Een ervaring rijker noemen we dat dan. De rode draad in mijn ervaringen zijn de mensen, processen en commercie. Vanuit mijn analytisch vermogen werk ik net zo lang tot er een goed werkend geheel is waar iedereen mee vooruit kan.

Ik waardeer en respecteer het menszijn in iedereen, dit levert vaak mooie inzichten op die ik gebruik om mensen met elkaar te verbinden.
Het daagt mij keer op keer weer uit om het beste naar boven te halen in de ander.

Ik ben Paul Maters, woon in Gendt, een klein dorpje op de splitsing van de Waal en de Rijn. Van huis uit een buitenmens, fiets, zwem en wandel graag. Zit nooit stil en ben altijd aan de klus. Ik ben getrouwd met Saskia en samen hebben we twee zonen Emiel en Jelle. Samen staan we goed in balans en we hebben genoeg energie om elke dag te maken zoals wij het willen.
Ik ben blij dat Beko Techniek op mijn pad kwam. De start was goed, op naar de toekomst!

Met vriendelijke groet,
Paul Maters
Operations Manager

Terug naar overzicht

Bekijk ook: