Online mogelijkheden in tijden van Corona

06 april 2020 |

Wanneer de wereld en alles zoals je dat gewend bent om te doen 360 graden draait, vraagt dat om nogal wat creativiteit en flexibiliteit. Ook de behoeftes van je klanten veranderen ineens drastisch. Meer mensen geven de voorkeur aan online bestellen en betalen. Om het vervolgens af te halen of thuisbezorgd te krijgen. Daar wil jij als bakker, patissier, chocolatier of ijsbereider natuurlijk graag op inspelen. Maar hoe doe je dat snel en gemakkelijk, terwijl je momenteel nog niet over een webshop beschikt? 

Bakeronline

Met Bakeronline maak je snel, gemakkelijk en gratis je eigen webshop. Zo kunnen jouw klanten ook in deze tijd van hun favoriete producten uit jouw winkel genieten. Wil je meer weten bekijk dan hier het intiatief . Dit initiatief is mogelijk gemaakt door Puratos.

Online platform 'Not without my chocolate'

"Not without my chocolate" is bedoeld als extra platform dat jou in contact brengt met (nieuwe) consumenten en "chocolate lovers" die blij worden van ambachtelijke chocolade lekkernijen. Een platform dat consumenten laat zien dat jij met Pasen, Moederdag, maar ook gewoon "zomaar" heerlijke en unieke chocoladeproducten te bieden hebt. En dat ook jij, als creatieve ondernemer, oplossingen hebt bedacht om je producten (online) te bestellen en/of te laten thuisbezorgen of ophalen. Op deze manier kun jij je huidige voorraden promoten onder een nieuwe groep (potentiële) klanten. Als je geschenkbonnen aanbiedt, laat het dan ook zeker weten. Het is eenvoudig en makkelijk. Registreer je hier volledig gratis en zorg ervoor dat mensen je snel vinden! Dit initiatief is mogelijk gemaakt door Callebaut® #notwithoutmychocolate


Terug naar overzicht

Bekijk ook: