One Way Sweetliner

01 januari 2021 |

In onze webshop bakkerijgereedschap.nl vindt u het cornetje dat meteen klaar is voor gebruik, namelijk de One Way Sweetliner wegwerp cornetjes inclusief spuitmondje.

 

Flinterdunne lijnen trekken op uw banketcreaties?

Met de Sweetliner van One Way maakt u de mooiste decoraties op uw banketproducten, desserts of voor de opmaak van borden. De OneWay Sweetliner is speciaal ontwikkeld voor het fijne werk en is net zo hanteerbaar als een pen. De spuitzak is in pocketformaat met een extra flexibele en gripvaste multilaag-folie en een afsluitbaar spuitmondje van 0,8 mm. Het spuitmondje valt in het spuitzakje automatisch op zijn plaats waardoor de One Way Sweetliner meteen gebruiksklaar is. De Sweetliner vooraf afvullen is geen probleem. U haalt de One Way Sweetliner zo uit de koelkast, en warmt hem makkelijk op via au bain- marie of magnetron. Zo kunt u snel aan de slag.

 

Uitgebreid assortiment One Way spuitzakken

Naast de One Way Sweetliner wegwerp cornetjes, bieden wij u ook de overige wegwerpspuitzakken van One Way aan. U vindt bij ons ook de One Way Masterline transparante wegwerpspuitzakken met een groene of blauwe punt. Deze zijn uitermate geschikt voor koude luchtige vullingen. Wanneer u werkt met stevige, dikke of hete vullingen gebruik dan de Masterline Red Hot.

Terug naar overzicht