Masterclass Oliebollen

27 augustus 2019 |

Op 9 oktober organiseert AB Mauri in samenwerking met Beko de Masterclass Oliebollen 2.0 bij NBC in Wageningen van 13.00 tot 17.00 uur.
U leert er alles over het maken van de perfecte oliebollen en het verkopen ervan.


Demonstraties en informatie
Oliebollen zijn rendabele bollen, mits ze goed worden gemaakt. Er zijn diverse aandachtspunten waarmee u rekening moet houden bij de bereiding van uw lekkerste oliebol en de succesvolle verkoop daarvan:
keuze grondstoffen, olie, zuidvruchten en mixen, beslag maken, temperatuur, draaitijden, vulling, dosering, rijsproces, het afbakken in het zicht van klanten en speciale verpakkingen.
Maar een perfecte oliebol maken vraagt ook om het gebruik van de juiste gereedschappen en machines. Daarom heeft AB Mauri Beko Techniek gevraagd de apparatuur en gereedschappen te leveren voor de beste live demonstratie. Verkoopadviseurs van Beko Techniek zijn aanwezig om u te informeren en te adviseren. 

Gouden Oliebol
Op 9 oktober kunt u uw oliebollen laten beoordelen door een onafhankelijke jury. Wie weet vallen uw oliebollen in de smaak van deze jury en wordt u de winnaar van de Gouden Oliebol 2019. 

Aanmelden
Wilt u naar deze leerzame bijeenkomst komen en uw oliebollen laten testen?
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar marketing@beko-groothandel.nl met: uw bedrijfsnaam en vestigingsplaats, telefoonnummer, emailadres, het aantal personen en hun namen.

Terug naar overzicht