Masterclass Crustica®

13 maart 2020 |

Dat de Masterclass doorgaat op 28 april is dus nog onzeker. Bent u enthousiast en wilt u zich toch graag aanmelden? Dat kan. We houden u dan op de hoogte of de Masterclass wel of niet door zal gaan.

 

Trends komen en gaan, maar de trend van desem en artisinale broden is er een die bij veel bakkers niet meer is weg te denken. Daarom organiseren wij een Masterclass.

Waarom een Masterclass?

Voor veel bakkers is de snel groeiende productgroep "artisanaal" eentje waar veel mogelijkheden liggen, marges goed zijn en onderscheidend vermogen van deze artikelgroep t.o.v. de concurrent hoog is vanwege de eigen signatuur die je eraan kan geven. Denk aan smaak, uiterlijk, vullingen en decoraties. Samen met WP Haton organiseert Beko Techniek daarom de Crustica® Masterclass waar u alles leert over het lijnmatig produceren van deze productgroep zodat u de kansen in uw markt optimaal kan benutten.

Wat kan de Crustica®

De WP Haton Crustica lijn is bij uitstek geschikt voor het efficiënt verwerken van gerezen en slappe degen met een hoge hydratatie. Voorbeelden hiervan zijn deegsoorten met een lange voorrijs, hogere percentages desem of rijkelijk gevulde degen zoals meergranen, zaden, noten, kaas, olijven, krenten, rozijnen, boter en andere smaakvolle ingrediënten.

Inspiratie

Laat je inspireren tijdens deze Masterclass, vraag de proefbakkers het hemd van hun lijf en vergaar kennis om als bedrijf vooruit te komen.

Wat kan je verwachten?

09:30 uur:  Inloop
10:00 uur:  Welkom

                    o Degen draaien
                    o Deeg verwerken over de Crustica® brood lijn
                    o De wereld van WP Haton incl. rondleiding fabriek
                    o Korte introductie machines
12:00 uur: Lunch
13:00 uur: Bakproces
                    o Bakken op de vloer
                    o Roterend bakken
                    o Producten beoordelen
16.00 uur: Afsluiting programma

Bekijk hier de uitnodiging digitaal

Terug naar overzicht

Bekijk ook: