KOMA KTI en Beko Techniek tekenen overeenkomst

13 december 2017 |

KOMA KTI en Beko Techniek ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

Op 17 november 2017 is er door mevrouw Conny Vluggen (algemeen directeur KOMA KTI) en Henk Elemans (algemeen directeur Beko Techniek) een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Uitgangspunt voor de samenwerkingsovereenkomst is de overtuiging van beide bedrijven dat met een gezamenlijke inspanning en bundeling van kennis en kunde kwalitatieve, duurzame, ecologisch verantwoorde koeltechnische oplossingen aan klanten binnen de Nederlandse bakkerijbranche te kunnen bieden. Nu en in de toekomst.

KOMA
Sinds 1938 is dit familiebedrijf met Nederlandse wortels al actief. KOMA adviseert, ontwerpt, produceert en installeert koelinstallaties op maat bij klanten worldwide. De unieke knowhow, gebaseerd op de elementaire voorwaarden Temperatuur, Lucht en de Relatieve luchtvochtigheid (binnen het bedrijf aangeduid als de TLR-formule), zorgt ervoor dat alle KOMA-installaties beschikken over een uitgebalanceerd koel- of conditioneringsklimaat. Desgewenst kan een 24-uurs online-bewaking voor elke KOMA-installatie ingesteld worden.

Beko Techniek
Beko Techniek gaat het gehele portfolio van KOMA aanbieden binnen de Nederlandse markt. Vriesbewaarcellen- en kasten, shockfreezers, koelcellen, H80/20-systemen, HN-kasten, recoverycellen, rijskasten, etc. Dit zal in nauwe samenwerking met een KOMA-adviseur gebeuren. Een ontwikkeling die zorgt voor een win-win-win-situatie. Voor KOMA, Beko Techniek en het allerbelangrijkste: voor de klant. Kwalitatieve apparatuur, toekomstvisie en specifieke expertise. Geïnteresseerden kunnen voor een eerste adviesgesprek betreffende koel- en vriesvraagstukken contact leggen met een van de verkoopadviseurs van Beko Techniek. Dit betekent dat Beko Techniek wederom een A-merk aan het imposante portfolio leveranciers heeft toegevoegd.

Adviesgesprek?
Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs of onze binnendienst op 024 648 62 88.
(fotografie: KOMA KTI)

Terug naar overzicht