Hobart zeep nergens goedkoper

18 november 2019 |

Beko Techniek heeft speciaal voor u in de webshop de Hobart- Hyline reinigingsmiddelen geselecteerd, die het meest geschikt zijn voor de bakkerij. Ze zijn direct uit voorraad leverbaar en u heeft de beste koop in de webshop van Beko-Techniek www.bakkerijgereedschap.nl. De Hobart Hyline vaatwasmiddel garandeert perfecte was- en droogresultaten voor alle type vaatwerk uit de bakkerij. Bestel nu tot 31 januari deze artikelen tegen extra 20% korting in de webshop, bovenop uw reguliere kortingen als lid. Uw korting kan oplopen tot wel 27%. Uw Hobart vaatwasmiddel is nergens goedkoper en word gratis bezorgd voor leden. Voor klanten al vanaf € 75,-

Verzilver uw korting in de webshop bakkerijgereedschap door gebruik te maken van de couponcode: hobartzeepaktiebeko

 

Vaatwasmiddel HOBART HLA-40 (12 l) 
Deze vloeibare vaatwasmiddel is geschikt voor alle soorten bakkerijgereedschap en materialen. Speciaal geschikt voor het reinigen van aluminium en RVS materialen en veel gebruikt door bakkers. Zeer goed vet- en eiwit oplossend vermogen en uitstekende materiaal bescherming.

Vaatwas glansmiddel HOBART HLU-3000 (10 L)
Dit universele naspoelmiddel van Hobart is voor het reinigen van uw bakkerijgereedschap. Deze is neutraal en staat bekend om zijn snelle droogresultaat en uitstekend afdruip effect.

Vaatwasmiddel industrieel HOBART HLU-30 Universeel (12 L)
Universeel vaatwasmiddel van Hobart, dat geschikt is voor gebruik bij zacht tot middel hard water. Actieve chloor voor hoge actieve reiniging, zeer goede blekende werking. voor alle types vaatwerk zoals: porselein, aardewerk, glaswerk, bestek, kunststof en aluminium.

Hygiëne tabletten
Pot hygiëne tabletten van Hobart voor het reinigen van uw bakkerij vaatwasser i.c.m. het hygiëne programma. Zodat uw afwasmachine inwendig goed gereinigd wordt.

 

Op zoek naar een vaatwasmachine zonder zorgen voor uw bakkerij?

Dat kan ook bij Beko-Techniek. Geen directe investering, maar kiezen voor 24 maanden all-inclusive. In deze periode wordt uw Hobart vaatwasmachine, speciaal ontwikkeld voor de bakkerij, volledig onderhouden. U weet exact waar u aan toe bent en houdt ruimte vrij voor andere investeringen. Voordeel bij Hobart: géén financieringskosten! Bekijk hier de populairste Hobart vaatwassers bij Beko Techniek voor de bakkerij.All-inclusive:
• Inclusief plaatsen;
• Inclusief garantie op materiaal- en/of constructiefouten;
• Inclusief garantie op arbeidsloon en reiskosten;
• Inclusief onderhoud;
• Inclusief preventief vervangen van slijtage gevoelige onderdelen;
• 20% korting op uw eerste vaatwasmiddel bestelling in de webshop;
• Direct beginnen met besparen op water, energie en chemie!

Met een Hobart bakkerij vaatwasser bent u goed in staat om al uw materialen tijdig en volledig te reinigen! U least of koopt deze vaatwasser bij Beko- Techniek

Deze korting geldt alleen voor bestellingen in de webshop en voor Hobart zeep artikelen

Beko Techniek | 024-6486288 | www.beko-techniek.nl | info@beko-techniek.nl

 

Terug naar overzicht

Bekijk ook: