GRATIS ABC...

13 mei 2019 |

A..B..C..X..Y..Z...dit zijn de letters van het alfabet

Bij Beko Techniek vinden zowel beginnende als ervaren chocolatiers de beste machines en hulpmiddelen. Van paletmessen, vormen, mallen en thermometers tot couverturebakken en tempereermachines van Chocolate World, dé specialist op het gebied van chocoladebereiding.

Eenmaal een machine bij ons gekocht ontvangt u een gratis kennismakingspakket Chocolade Compleet zodat u een vliegende start kunt maken en direct met chocolade aan de slag kunt! Het kennismakingspakket wordt geleverd bij de CW Wheelie, CW24 Delight, CW24 Premium, CW40/60/80 Premium. De inhoud van het pakket dat u krijgt hangt af van het soort machine dat u heeft gekocht. Naast Callebaut chocolade, waardecheques, krabber, verpakkingen en diverse grondstoffen van Stolp ontvangt u een compleet alfabet mallen van A tot Z, en in geval van CW40/60/80 additioneel nog 100 vormen naar keuze uit de CW1000-serie. Ook heeft u de keuze om 50 CWEX-vormen te kiezen voor chocolade met uw bedrijfslogo!

Heeft dit uw interesse gewekt en wilt u starten met chocolade compleet? Neem contact met ons op via telefoonnummer 024-6486288 of mail naar bg@beko-techniek.nl


Terug naar overzicht

Bekijk ook: