Gram freezing combideals 'shocking goedkoop'

23 februari 2021 |

Producten snel terugkoelen of invriezen maakt het productieproces soms eenvoudiger en sneller. Ook smaken en structuren blijven beter behouden. Shockfreezers worden daarom steeds vaker gebruikt in de bakkerij in combinatie met een gewone vrieskast.

Shockfreezer | Chiller
GRAM heeft twee types shockfreezer | chillers die uitstekend inzetbaar zijn voor het snel terugkoelen en -vriezen van deeg, halffabricaten, ijs, chocolade en maaltijd-ingrediënten. Bij shockchilling wordt de temperatuur van een ingrediënt zo snel mogelijk teruggebracht naar 3°C. Bij shockfreezing wordt de temperatuur van een ingrediënt zo snel mogelijk teruggebracht naar -18°C. Resultaat: versneld en hygiënisch produceren van topkwaliteit producten.

Praktijktoepassing bakkerij en ijs

Het is fijn om boterdegen en getoerd gerezen degen snel terug te koelen voor versnelde verwerking of om het rijsproces zo snel mogelijk te blokken. Ook in de banketbakkerij biedt het gebruik van een shockfreezer voordelen, zo kunnen bavaroises en andere producten snel ingevroren worden voor een versnelde afwerking. Maar denk ook aan in vormen gegoten chocolade of vers gedraaid ijs dat je snel in de vitrine wilt plaatsen.


Combideals

Vanaf heden tot en met 31 mei 2021 koopt u heel scherp extra vriescapaciteit in bij Beko Techniek door gebruik te maken van de Gram combideals.

 

Combideal 1
Gram shockvriezer KPS 21 SH en Gram vrieskast Baker F 950 LC

Combideal 2
Gram shockvriezer KPS 42 SH en Gram vrieskast Baker F 950 LC

Extra deal
RVS - roosters 600 x 800 mm, per 10 stuks nu voor € 190,- i.p.v. € 238,-

Klik hier om de leaflet te bekijken

Terug naar overzicht

Bekijk ook: