Beko Techniek op Beko Najaarsdagen

23 augustus 2019 |

Beko Techniek toont een uitgebreide expositie van ijs- en chocolademachines die aansluit bij de concepten Beko IJs en Chocolade Compleet. Het thema oliebollen ontbreekt niet en er zijn demo’s met de Boyens BackGlanz tafel en de Frigomat GX8 in onze stand.

Beko IJs
Van Carpigiani het type Pastomaster, Maestro, Ready, Labotronic, Pastochef, XVL en Turbomix. Ook de Hiber GCM006S shockfreezer, om op een snelle wijze ambachtelijk bereid ijs te bevriezen tot een temperatuur van -18°C, is te zien. De op volle toeren draaiende Frozen Brothers Frigomat GX8 maakt op een unieke manier alle soorten vers ijs van topkwaliteit.

Chocolade Compleet
Op chocoladegebied werkt Beko Techniek nauw samen met haar preferred supplier Chocolate World en biedt een zeer ruim assortiment chocoladeverwerkingsmachines, -tools, -vormen en -mallen, in thematische of klassieke uitvoering, met of zonder transfers, nagenoeg elke vorm is beschikbaar. Tijdens de Beko Najaarsdagen worden de tempereermachines van Chocolate World geëxposeerd met inhoud van 24, 40, 60 en 80 kilogram chocolade.

Machines
Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan de oliebollenbakapparaten van Beko Techniek, aangevuld met de Unidos en veel gebruikte planeetmengers van Varimixer (voorheen Bear). Of bezoek de demo van de Boyens BackGlanz tafel, een compacte geautomatiseerde sproeitafel voor het aanbrengen van afglans- of vloeibare ei-producten op deegproducten.

Bakkerijgereedschappen
En last but not least kunt u natuurlijk weer profiteren van waardecheques op vele bakkerijgereedschap artikelen.

Aanmelden
Wilt u snel kunnen doorlopen als u arriveert bij NBC Congrescentrum in Nieuwegein? Meld u en uw collega's dan vooraf aan via: www.bekonajaarsdagen.nl.

Terug naar overzicht