Beko Techniek op Bakkersvak 2019!

25 februari 2019 |

Beko Techniek op Bakkersvak 2019!

Beko Techniek is prominent aanwezig tijdens Bakkersvak 2019 op 10, 11 en 12 maart! U kunt zich uitgebreid laten informeren over de gehele range bakkerijmachines van kwaliteitsmerken, onze nieuwe lijn ovens van WP, het brede assortiment bakkerijgereedschappen en onze service & onderhoudsmogelijkheden. Natuurlijk kunt u tijdens de beursdagen ook profiteren van veel beursaanbiedingen.

|Expo WP ovens

Beko Techniek introduceert met gepaste trots haar nieuwe assortiment WP ovens. Op onze stand is de WP Rototherm Green 1020 H, de WP Rototherm Green 1560 Heavy Duty H en de Matador MDE 50 met jack-belader ‘live’ te aanschouwen. Stuk voor stuk kwalitatieve ovens die zich reeds ruimschoots bewezen hebben in de markt met hun superieure bakresultaten en energiezuinigheid. Informeer naar mogelijkheden, specificaties en prijzen tijdens de Bakkersvak 2019.

WP Rototherm Green
Zeer energiezuinige ovenlijn voor krokante, malse producten met een veel langere versheid dan bij op traditionele wijze gebakken producten. Warmte die vaak rechtstreeks door de schoorsteen naar buiten verdwijnt wordt door de warmtewisselaar bij de Rototherm Green opnieuw de oven ingebracht. Dit geeft een besparing tot wel 28,7%.
De Rototherm is leverbaar in versie:
REC 1020 Green (80/96 broden, voor platenwagens met maximale ø 1100 mm | plaatmaat 600x800 mm),
REC 1280 Green (120/144 broden, voor platenwagens met maximale ø 1300 mm | plaatmaat 600x1000 mm),
REC 1560 Green Heavy Duty voor het gelijktijdig laden van 2 platenwagens (160 broden, voor platenwagens met maximale ø 1560 mm | plaatmaat 600x800 mm).


WP Matador

De etagedeckoven MATADOR behoeft eigenlijk geen introductie, het is reeds een begrip in de bakkerij. De Matador staat al tientallen jaren borg voor lange levensduur, uitstekende bakaard, supergelijkmatige bakresultaten en een grote flexibiliteit. Energiezuinig doordat de modernste technieken toegepast worden, exclusief ontwikkeld voor de Matador. Kortom, de garantie voor succes en kwaliteit in de bakkerij. Beko Techniek levert Matador-etageovens in vele uitvoeringen: Matador MD, Matador MDE, Matador MDV. Stuk voor stuk kwaliteit, elk type inspelend op specifieke behoeftes. Het laden en lossen wordt een stuk vereenvoudigd met JACK, de handmatig bedienbare belader, die als optie leverbaar is.

| Expo Kemper Kronos
Robuuste, zeer betrouwbare spiraalkneder met uitrijdbare kuip die mengt en kneedt volgens het bekende 3-zones-kneedprincipe van Kemper. Een snelle, gelijkmatige en intensieve menging van grondstoffen zorgt voor een optimaal kneedresultaat, dat moeiteloos telkens weer reproduceerbaar is. De Kronos is leverbaar in twee verschillende typen: Kronos en Kronos Pro.


| Expo Varimixer mixers
Een uitgebreide range mixers wordt geëxposeerd van 10 liter RN-serie, 20 liter Kodiak tot de inmiddels bekende AR-serie voor capaciteiten tot en met 60 liter. Laat u ook informeren over de Ergo, een mixer waarbij u bekkens kunt wisselen zonder hulpstukken te hoeven verwijderen - de ideale machine voor continuproductie.

| Expo WP Haton Multimatic met Beko 800 TALB punt- en aflegstation
De 5-rijige kopmachine WP Haton Multimatic MU Pro G5 voor gewichtsbereik 30 tot 150 gram zorgt op een zeer deegvriendelijke wijze voor een uitstekend deegdeel-, verdeel- en opbolresultaat. Perfect met punt- en aflegstation Beko 800 TALB te combineren tot een complete kleinbroodstraat. De Beko TALB heeft een werkbreedte van 800 mm en is dus geschikt voor platen 60x80 cm.

| Expo WP Haton Miniroll
Compacte, door één persoon te bedienen kleinbroodinstallatie met geïntegreerde kopmachine, voorrijskast en afzetinrichting. De Miniroll maakt substantiële tijdwinst mogelijk. Hoge productiecapaciteit voor het delen en verdelen, voorrijzen en afzetten op plaat van veel verschillende deegstukken.

| Expo WP deegverwerking
Bestaande uit WP Haton Parta-U, een zeer deegvriendelijke afmeter met een hoge afmeetnauwkeurigheid en de WP Haton BM51-B, een langmaker voor een eersteklas opmaakresultaat voor veel deegsoorten.


| Expo Bakkerijgereedschap

U kunt zich uitgebreid laten informeren over onze gehele range bakkerijgereedschappen, DeMarle flexipanmatten, Nordic Ware bakvormen, chocolade-artikelen en andere bakkerijgereedschapartikelen. Speciale beursaanbiedingen!

Wilt u ons bezoeken?

Dat kan, maar registreert u zich dan wel vooraf! Als u zich niet vooraf registreert dan betaalt u 25 euro entreegeld!
Registreren kan via deze link.
Bekijk hier alvast onze acties bakkerijmachines!
Vraag uw verkoopadviseur Beko Techniek naar nog meer informatie. 

Terug naar overzicht