Beko Techniek op Bakkersvak 2018

31 januari 2018 |


Bezoek Beko Techniek op 4 en 5 maart op de Bakkersvak 2018 met standnummer | D110. Samen met onze Beko-collegabedrijven Beko Advies, Beko Groothandel, Beko Verpakkingen en Stolp International, combistand | D120, heten we onze Beko-leden en klanten van harte welkom. Dus bezoek ons, vraag advies, laat u informeren over introducties en profiteer van de vele Bakkersvak-aanbiedingen.
We rekenen op u. Tot dan.

KOMA | Sinds december 2007 biedt Beko Techniek het gehele portfolio van KOMA aan binnen de Nederlandse markt. Vriesbewaarcellen- en kasten, shockfreezers, koelcellen, H80/20-systemen, HN-kasten, recoverycellen, rijskasten, etc. Op de stand Beko Techniek wordt de HN-3-kast in nostalgie-uitvoering (zwart) geëxposeerd, terwijl in de combistand Beko-bedrijven de HN-1C in gebruik is ter ondersteuning van demo's.

KEMPER | Expo van Kemper Kronos 200 Pro, een robuuste, zeer betrouwbare kneder met uitrijdbare kuip die mengt en kneedt volgens het bekende 3-zones-kneedprincipe van Kemper. 

VLB | Vanaf 1 november 2017 is Beko Techniek een van de twee importeurs van VLB broodsnijmachines voor Nederland geworden. Beko Techniek verkoopt het hele assortiment VLB broodsnijmachines aan ambachtelijke en semi-industriële bakkerijen. Op de stand zal de VLB Pano te zien zijn, een volautomatische broodsnijmachine.

WP Haton | Miniroll, compacte, door één persoon te bedienen kleinbroodinstallatie met een geïntegreerde kopmachine, voorrijskast en afzetinrichting.  Graag adviseren we u over WP Haton grootbrooddeegverwerkingsmachines, al dan niet gecombineerd in een complete set bestaande uit deegafmeetmachine, kegelopboller, rijskast en langmaker. Aanwezig op stand Beko Techniek is de deegafmeetmachine Parta-U en langmaker BM-51. 

Varimixer | Twee ergonomische planeetmengers/mixers uit het succesvolle Varimixer-programma (voorheen BEAR Varimixer): Varimixer Ergo 60 en 100. Vloermodel ergonomische planeetmenger in een RVS uitvoering tot maximaal 60 of 100 liter.

Bekorotatie | Na de introductie in 2013 van een complete private label-ovenlijn zijn er inmiddels veel ovenprojecten gerealiseerd. Bekostone- én Bekorotatieovens, al dan niet in combinatie met een Beko-narijskast en -wasemkappen. Dit jaar presenteren we de Bekorotatie RT 192, de grootste variant in de reeks van 80, 96, 120, 144 en 192 broden, compleet met wasemkap.

Sartori | Volautomatische kopmachine voor het verdelen van kleinbrood, compleet met vormstation. De nieuwe Sartori kleinbroodstraat bestaat uit een 2 rijen kopmachine, type SVP2 DA voor deeg(ver)deling en een eenvoudig en gemakkelijk te bedienen moulding/vormstation voor het vormen van kleinbroodproducten zoals hotdogbroodjes, puntjes, baguettes, etc. De SVP2 DA kopmachine is zeer geschikt voor het groen verwerken, verdelen en opbollen van diverse degen. Het speciaal ontworpen Anti-Stress (veerdruksysteem) zorgt voor een optimale deegverwerking waarbij het deeg zo min mogelijk wordt beschadigd. In standaard uitvoering wordt de SVP2 DA geleverd in RVS met een eenvoudig te bedienen Touch Panel. Hiermee worden automatisch de instellingen voor het gewicht, de snelheid, het aantal opbolbewegingen en de meelstrooier vastgelegd. Efficiënt gebruik makend van ruimte, stressvrije deegverwerking, perfect eindproduct.

byFlow | 3D foodprinting is de toekomst voor onderscheidend vermogen. 3D Food Printing is niet alleen een technologie van de toekomst. In diverse food gerelateerde branches wordt 3D-Food Printing al toegepast. Chefs, chocolatiers, patisserieën en ook al in (banket)bakkerijen. Beko Techniek en byFlow zijn ervan overtuigd dat het in de bakkersbranche van meerwaarde is, omdat het een mogelijkheid biedt tot onderscheid en klanten zal verrassen. Een innovatieve 3D Food Printer kan als een nieuw productiemiddel gezien worden waarbij het mogelijk is om voedsel in algemene zin, maar meer bakkerspecifiek chocolade, marsepein, fondant, koekdeeg of fruitpuree in driedimensionale vormen en texturen te creëren die voorheen niet mogelijk waren. In stand D110 worden diverse demonstraties gegeven. Kom kennismaken met 3D Food Printing met The Focus.

Bakkerijgereedschappen | Expo van bakkerijgereedschap speciaal gericht op chocoladetoepassingen en mouleermachine Wheelie 14, weegschalen, trekbak en een representatieve uitsnede van divers kwalitatief bakkerijgereedschap.Registratie vooraf!
Wij adviseren onze klanten zich vooraf te registreren.
Dit kan middels deze link.
Vergeet dit niet, want anders dan voorgaande jaren, moet iedereen die zich niet vooraf online heeft geregistreerd € 25,00 entree betalen!!

Terug naar overzicht