Beko Techniek en Beko IJs aangenaam kennis maken

05 juni 2019 |

Beko Techniek vertelt over de samenwerking die het is aangegaan met partners voor het Beko IJs concept...

Tijdens Bakkersvak 2019 heeft Beko het nieuwe concept Beko IJs gelanceerd. Een compleet en uniek concept waarmee een bakker relatief eenvoudig de productie en verkoop van ambachtelijk schepijs of softijs binnen een bakkersonderneming kan integreren. Met de juiste grondstoffen, de nodige basiskennis en moderne techniek maak je in een handomdraai zelf ijs en zorg je al snel voor een omzetboost. Vandaar dat Beko Groothandel, Beko Techniek, Beko Advies, Beko Verpakkingen en Stolp International de handen ineen geslagen hebben om u wegwijs te maken in de wereld van ijs.

Carpigiani ijsmachines
Carpigiani marktleider in Europa, gewoon het beste merk ijsmachine voor het beste ijs. Beko Techniek is sinds kort officieel dealer voor de bakkerijsector voor schepijs-, softijs- en pasteurisatiemachines.

Orion ijsvitrines
Orion is het kwaliteitsmerk als het gaat om de beste winkel- en presentatieconcepten en service voor de presentatie van uw ambachtelijk schepijs. De jarenlange ervaring en deskundigheid van Orion is terug te zien in de kwaliteit, gebruiksgemak en innovativiteit van hun producten. Orion combineert functionaliteit en esthetiek om zo de meest betrouwbare en technologisch geavanceerde producten op de markt te brengen.
Beko Techniek biedt drie vitrines aan: Orion Kate, Orion KT24 en de Orion Nine. Alle drie de vitrines zijn in verschillende maatvoeringen te verkrijgen. Informeer naar het voor u meest geschikte model!

Terug naar overzicht