Beko-leden Voordeelactie I

22 februari 2021 |

Altijd al gedroomd van een eigengemaakt exclusief chocolade-assortiment in uw winkel of webshop? Of bent u juist op zoek naar uitbreiding of variatie in uw huidige chocolade-assortiment? Dan is dit misschien wel de uitgelezen kans om als Beko-lid een volgende stap te zetten. Speciaal voor Beko-leden hebben we drie machines van het bekende merk Chocolate World super scherp geprijsd!

 

CW 24 Delight automatische tempereermachine

 

Deze budgetvriendelijke, eenvoudige en volautomatische tempereermachine van Chocolate World is uitermate geschikt voor startende chocolatiers, maar ook ideaal als uitbreiding voor bestaande chocolade-ateliers of (banket)bakkerijen.

 

Meer weten over de CW24 Delight?  Klik hier >>


CW Drageerketel M1292

Met deze machine van Chocolate World voorzie je onder andere hazelnoten, pinda's en gedroogd fruit van een mooi laagje chocolade rondom het product. Hiermee worden het echte delicatessen. Dit zijn zomaar wat voorbeelden, met wat creativiteit worden de mogelijkheden oneindig natuurlijk. De drageerketel is simpel te demonteren, uitwisselbaar en gemakkelijk te reinigen. Voor zowel grote als kleine volumes geschikt.

Meer weten over de CW Drageerketel?  Klik hier >>

 

CW Wheelie

Wilt u klein beginnen en eerst de mogelijkheden van chocolade ontdekken? Dan is dit populaire instapmodel uitermate geschikt voor u. Deze machine is te gebruiken voor het smelten en tempereren van chocolade.

Nadat de chocolade de juiste verwerkingstemperatuur heeft bereikt kan er begonnen worden met het afvullen van vormen of het “tappen” van grotere hoeveelheden chocolade. Een ideale machine voor het professioneel produceren van een beperkte hoeveelheid chocolade.

Meer weten over de CW Wheelie?  Klik hier >>

 

Meer weten over deze exclusieve Beko-leden voordeelactie?

Hebt u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact op met een van onze verkoopadviseurs. Natuurlijk kunt u ook bellen met onze binnendienst op 024-6486288 of mailen naar bg@beko-techniek.nl. Bekijk hier de leaflet die is gemaakt naar aanleiding van de actie.

 

 

 

 

Terug naar overzicht