Bakkersvak 2020

28 februari 2020 |

Beko Techniek tijdens de Bakkersvak 2020

Ovens en machines moet je ervaren om een goede indruk te krijgen. Daarom presenteren wij u tijdens de Bakkersvak een mooie selectie van onze gerenommeerde assortiment. Kom de ovens, machines en bakkerijgereedschappen ervaren en laat u bijpraten over de nieuwste technische ontwikkelingen voor de bakkerij. U vindt ons op stand E108 & E116. Bekijk hier ook onze brochure vol met leuke beursakties en toppers uit ons assortiment die we uitlichten. 

Ervaren van Bakkerijmachines, -ovens -techniek en -gereedschappen

Bakkerijovens, -machines, -techniek en -gereedschap moet je ervaren. Tijdens de Bakkersvak presenteren wij een kleine selectie van onze toppers uit ons brede assortiment. Zo presenteren wij machines van het merk Bakon: de Nano Slicer en de automatische doseermachine BD9. Van het merk WP Haton presenteren wij voor u de kleinbroodstraat met aflegstation in zijn meest compacte vorm, de WP Kemper kneder en de energiezuinige rotatie oven de WP Rototherm Green 1020. Ook hebben we de MHS premium Touch automatische broodsnijmachine op onze stand staan.

Beko Techniek speelt in op de uitdagingen van de bakkers

U als ondernemer leeft in een tijd waar trends zich snel opvolgen, onderscheidend vermogen van levensbelang is, duurzaamheid een steeds belangrijkere rol gaat spelen, m2 steeds kostbaarder worden en bedrijven steeds groter worden door de vergrijzing in de bakkerij. Beko Techniek signaleert deze ontwikkeling en speelt daar op in. Door het assortiment goed af te stemmen op de wensen van de markt, partnerships aan te gaan met gerenommeerde A-merken. Laat u tijdens de Bakkersvak bijpraten door onze verkoopadviseurs.

Serviceportaal

De productie in de bakkerij moet altijd doorgaan, het service team van Beko Techniek -met vestigingen verspreid door het hele land- streeft hier ook naar. Beko Techniek stelt hoge eisen aan het service team en wil altijd op de hoogte zijn van de laatste technische ontwikkelingen. Wij willen goede en transparante service verlenen. Dankzij ons online service portal is dat mogelijk. U en onze monteurs hebben 24 uur per dag zicht op de status van uw machine en oven park, waardoor u een belangrijk stuk bedrijfszekerheid inbouwt, zo weet u waar u aan toe bent. Laat u bijpraten op de stand over de mogelijkheden onze onderhoudscontracten en het service portaal.

Bakkerijgereedschap.nl

Op gebied van bakkerijgereedschap presenteren wij een aantal nieuwe producten die zijn toegevoegd aan onze webshop www.bakkerijgereedschap.nl. Zoals schoonmaakartikelen gemaakt van gerecycled plastic en schaduwborden zodat uw schoonmaakborstels altijd een vaste plek hebben.

Gratis registratie 

Wij heten u van harte welkom op onze stand E108 & E116. Laat u hier gratis registeren. Vergeet dit niet, iedereen moet zich vooraf online registreren anders moet u € 25,00 entree betalen aan de deur.

Terug naar overzicht

Bekijk ook: