Nieuwsoverzicht

Hoe chocoladevormen schoonmaken?

22 maart 2021 Beko Techniek Goed onderhoud is belangrijk voor duurzaam gebruik van je chocoladevormen.

Handmatig of toch automatisch?

05 maart 2021 Beko Techniek Snijdt u uw getoerd gerezen of korstdegen handmatig of toch liever automatisch?

Van spuitzak tot tijgerpapspuit

15 februari 2021 Beko Techniek Sinds Roeland Huiskes werkt met de tijgerpapspuit, bestrijkt hij zijn deeg sneller, gelijkmatiger én schoner.

De wegwerpspuitzakken One Way

20 januari 2021 Beko Techniek In onze webshop verkopen wij een ruim assortiment aan One Way wegwerpspuitzakken. Lees er hier alles over.

Exclusieve samenwerking met Fritsch - MULTIVAC

18 januari 2021 Beko Techniek Beko Techniek en Fritsch-MULTIVAC starten exclusieve samenwerking

Hobart zeep nergens goedkoper

01 januari 2021 Beko Techniek Bent u in het bezit van een Hobart vaatwasser en vraagt u zich weleens af welk vaatwasmiddel het meest geschikt is en waar u deze het goedkoopst kan kopen?

One Way Sweetliner

01 januari 2021 Beko Techniek Zou het niet fijn zijn om een cornetje te hebben die direct klaar is voor gebruik zodat u tijd bespaart? Wij hebben het ultieme cornetje in ons assortiment

In control met Orange Brush

29 september 2020 Beko Techniek Ideaal voor het reinigen van bezorgauto’s, laadruimtes, magazijnen, opslag en broodkratten.

Meer kleur in de bakkerij

21 augustus 2020 Beko Techniek Verrijdbare afvalcontainers in de webshop bakkerijgereedschap.nl. Verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende kleuren.

Coronavirus en preventie

14 augustus 2020 Beko Techniek Ook al zijn wij klaar met het Coronavirus, het Coronavirus is niet klaar met ons. Lees hier hoe we de verspreiding tegen kunnen gaan.