Nieuwsoverzicht

Beko Techniek en VoorDeeg introduceren Voortissimo

28 april 2022 Beko Techniek Voortissimo® is een nieuw concept voor de bereiding van unieke broodproducten op basis van verschillende soorten voordegen.

JAC HF opmaakmachine

03 maart 2022 Beko Techniek Soms is de hulp van een machine geen overbodige luxe, zoals deze horizontale opmaker van JAC.

Bakkerij Scholtes en Bakkerij De Visser over de ROTOTHERM

25 februari 2022 Beko Techniek Erwin Scholtes en Pieter de Visser zijn overtuigd met de ROTOTHERM de juiste keuze voor de toekomst gemaakt te hebben.

De perfecte desem

23 februari 2022 Beko Techniek Het gebruik van desem in de bakkerij is niet meer weg te denken. Lees hier de ervaringen van Wesley Ammerlaan

Hoe vind je de beste werkschoen?

08 februari 2022 Beko Techniek Om de juiste werkschoen te bepalen moet je weten welke risico’s jouw werkzaamheden in de bakkerijg met zich meebrengt en in wat voor omgeving je de werkschoenen draagt.

Een borstel in iedere kleur

24 januari 2022 Beko Techniek Ultra-hygiëne staat hoger op de agenda dan ooit. De consument verwacht naast kraakverse producten ook de hoogste voedselveiligheid.

Drie-zone-kneedproces van Kemper

01 januari 2022 Beko Techniek Een goed gekneed deeg is een vereiste om een topproduct te vervaardigen.

Cleanfix schoonmaakapparatuur

01 januari 2022 Beko Techniek Onverdeelde aandacht voor hygiëne en reiniging is nog nooit zo belangrijk geweest.

Beko Techniek levert 6 ovens WP Rototherm aan Haarlemse Bakker

25 december 2021 Beko Techniek ‘Energie die voorheen door de schoorsteen verdween, wordt nu in de oven behouden en opnieuw gebruikt’.

IJken & kalibreren

31 oktober 2021 Beko Techniek Het juiste afweeggewicht is basis voor het beste eindproduct. Zorg voor ijking en nauwkeurige kalibratie van uw weegschalen!