Snel naar

Nieuwsoverzicht

Even binnen kijken?

09 februari 2023 Beko Techniek In het gloednieuwe Bakon Innovation & Experience Center? Bekijk hier de sneakpeak video.

Stappen maken in chocolade?

08 februari 2023 Beko Techniek Samen met Martin stappen maken in chocolade? Dat kan! Alle vragen kunnen gesteld worden!

Voor je het weet is het alweer Pasen!

07 februari 2023 Beko Techniek Voor je het weet is het alweer Pasen. Zorg dat je voorbereid bent. Begin met onze COMBIDEALS!

Beko Techniek - Wijchen verhuist per 1 april 2023!

17 januari 2023 Beko Techniek Op 1 april 2023 gaat (hoofd)vestiging Beko Techniek in Wijchen verhuizen naar een ander pand. Kijk hier voor meer info.

Producten overtrekken met chocolade of suiker?

29 juni 2022 Beko Techniek Drageermachines.....een perfecte hulp in uw chocoladeatelier. Voor het overtrekken van producten met chocolade of suiker >>

Hoba bandsnijmachine

24 mei 2022 Beko Techniek Make-over van de Hoba HSA-55 Holly Slicer op basis van méér dan 20 jaar kennis en ervaring.

JAC HF opmaakmachine

03 maart 2022 Beko Techniek Soms is de hulp van een machine geen overbodige luxe, zoals deze horizontale opmaker van JAC.

De perfecte desem

23 februari 2022 Beko Techniek Het gebruik van desem in de bakkerij is niet meer weg te denken. Lees hier de ervaringen van Wesley Ammerlaan

Hoe vind je de beste werkschoen?

08 februari 2022 Beko Techniek Om de juiste werkschoen te bepalen moet je weten welke risico’s jouw werkzaamheden in de bakkerijg met zich meebrengt en in wat voor omgeving je de werkschoenen draagt.

Een borstel in iedere kleur

24 januari 2022 Beko Techniek Ultra-hygiëne staat hoger op de agenda dan ooit. De consument verwacht naast kraakverse producten ook de hoogste voedselveiligheid.