Nieuwsoverzicht

Goed kneden is de basis van je product

01 november 2019 Beko Techniek Wat Hans Voordijk betreft, mag het de hele zomer voor in de twintig graden celsius zijn. mooi genoeg om naar Zeeland te trekken, maar niet zo warm dat mensen de hele dag op het strand liggen. wie de Zeeuwse stadjes intrekt, stuit namelijk al gauw op een filiaal van Den Soeten Inval: bakkerswinkels waar kwaliteit, óók op het gebied van techniek, hoog in het vaandel staat.

Onbezorgd oliebollen bakken

11 oktober 2019 Beko Techniek De herfst is begonnen en de donkere dagen naderen. Belangrijke maanden voor u als warme bakker, uw winkel ligt vol met unieke najaarsproducten. Oliebollen is zo’n product waar we in Nederland dol op zijn en zeker niet alleen met oud en nieuw. Veel bakkers beginnen al veel eerder met het bakken van proefoliebolletjes, zodat klanten weten dat ze bij u terecht kunnen voor oliebollen, niet alleen op 31 december.

Bakkerij Nollen en zijn Fritsch Multicut snij- en opmaaklijn

19 september 2019 Beko Techniek Honderden hartige snacks rollen er bij Bakkerij Nollen wekelijks van de Fritsch Multicut snij- en opmaaklijn, die in 2018 door Beko Techniek is geplaatst. “Deze machine doet het werk nauwkeuriger dan ik”, vertelt eigenaar Vincent Nollen.

Stellaard opnieuw succesvol met hulp Beko Techniek

27 november 2018 Beko Techniek Wanneer Alex Stellaard in 2015 vanwege privéomstandigheden zijn bedrijf in Utrecht moet verkopen, gooit hij het roer drastisch om

André Denecke vindt Beko een fijne club

19 maart 2018 Beko Techniek Banketbakkerij Lentz staat al meer dan twintig jaar in Rijswijk en omgeving bekend als De Truffelspecialist