Nieuwsoverzicht

Handmatig of toch automatisch?

05 maart 2021 Beko Techniek Snijdt u uw getoerd gerezen of korstdegen handmatig of toch liever automatisch?

Van spuitzak tot tijgerpapspuit

15 februari 2021 Beko Techniek Sinds Roeland Huiskes werkt met de tijgerpapspuit, bestrijkt hij zijn deeg sneller, gelijkmatiger én schoner.

De wegwerpspuitzakken One Way

20 januari 2021 Beko Techniek In onze webshop verkopen wij een ruim assortiment aan One Way wegwerpspuitzakken. Lees er hier alles over.

Exclusieve samenwerking met Fritsch - MULTIVAC

18 januari 2021 Beko Techniek Beko Techniek en Fritsch-MULTIVAC starten exclusieve samenwerking

Hobart zeep nergens goedkoper

01 januari 2021 Beko Techniek Bent u in het bezit van een Hobart vaatwasser en vraagt u zich weleens af welk vaatwasmiddel het meest geschikt is en waar u deze het goedkoopst kan kopen?

One Way Sweetliner

01 januari 2021 Beko Techniek Zou het niet fijn zijn om een cornetje te hebben die direct klaar is voor gebruik zodat u tijd bespaart? Wij hebben het ultieme cornetje in ons assortiment

Beko Techniek op eerste plaats bij Partner of Choice-onderzoek!

23 december 2020 Beko Techniek Het Partner of Choice-onderzoek is erop gericht om ondernemers in de (banket)bakkerij te helpen de juiste keuze in leveranciers te maken.

Ga jij voor de perfecte oliebol?

12 november 2020 Beko Techniek Beko Techniek, AB Mauri en Royal Smilde hebben een video vol handige tips gemaakt. Bekijk hem snel...

Uitbreiding BO-serie

30 oktober 2020 Beko Techniek Beko Techniek heeft haar traditionele lijn oliebollenbakapparaten uitgebreid. Nu zijn er twee eXtra-Large versies leverbaar: de BO300XL en de BO400XL.

Jubileum voor Hygiëne Products en Beko Techniek

01 oktober 2020 Beko Techniek Jack Neeleman van HPI reikt aan Truus Polman van Beko Techniek de ‘gouden bezem’ uit als symbool van de 25-jarige samenwerking.