Nieuwsoverzicht

Nieuwe vormen van Chocolate World

11 oktober 2019 Beko Techniek Laat u verrassen door een prachtige catalogus.. vormen.. recepturen..

Onbezorgd oliebollen bakken

11 oktober 2019 Beko Techniek De herfst is begonnen en de donkere dagen naderen. Belangrijke maanden voor u als warme bakker, uw winkel ligt vol met unieke najaarsproducten. Oliebollen is zo’n product waar we in Nederland dol op zijn en zeker niet alleen met oud en nieuw. Veel bakkers beginnen al veel eerder met het bakken van proefoliebolletjes, zodat klanten weten dat ze bij u terecht kunnen voor oliebollen, niet alleen op 31 december.

Creëer het WOW effect

09 oktober 2019 Beko Techniek Het WOW effect creëren bij uw klanten hoe doet u dat?

Nieuw in ons assortiment; invet en spray apparatuur

30 september 2019 Beko Techniek Handige invetmachines voor het eenvoudig, zuinig en hygiënisch invetten van bakplaten, bakvormen of trechters van afmeetmachines.

Bakkerij Nollen en zijn Fritsch Multicut snij- en opmaaklijn

19 september 2019 Beko Techniek Honderden hartige snacks rollen er bij Bakkerij Nollen wekelijks van de Fritsch Multicut snij- en opmaaklijn, die in 2018 door Beko Techniek is geplaatst. “Deze machine doet het werk nauwkeuriger dan ik”, vertelt eigenaar Vincent Nollen.

Leasen mogelijk bij Beko Techniek

16 september 2019 Beko Techniek Bakkerij machines leasen voor u bakkerij dat kan bij Beko-Techniek.

Groot demovoordeel 2019

05 september 2019 Beko Techniek Demo- en gereviseerde machines tegen actieprijzen.

Pre-order alert

23 augustus 2019 Beko Techniek Bestel nu 'Chocolaterie' het nieuwe boek van Hidde de Brabander en ontvang een gesigneerd exemplaar.

Nieuwe verkoopadviseur Beko Techniek

24 juli 2019 Beko Techniek De heer Hermen van der Kwast wordt per 1 september onze nieuwe verkoopadviseur in rayon Noord - Oost.

Beko-leden Voordeelactie I | Beko Techniek

03 juli 2019 Beko Techniek Exclusief voor Beko-leden! Varimixer planeetmenger AR40 of AR60. Met extra bekken en schraper!