Nieuwsoverzicht

TOPDEALS bij Beko Techniek

03 april 2020 Beko Techniek Unieke top deals bij Beko Techniek. Elke week lanceren we twee topdeals.

Corona virus update

16 maart 2020 Beko Techniek Graag informeren wij u over de maatregelen die Beko Techniek treft in verband met het Coronavirus. Deze maatregelen zijn er om de gezondheid van u en onze medewerkers te beschermen, en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen.

Masterclass Crustica®

13 maart 2020 Beko Techniek Vorige week zijn een aantal uitnodigingen verstuurd voor deze Masterclass. De maatregelen die dit weekend zijn genomen door het RIVM gelden tot zeker 6 april, helaas zijn er geen garanties dat de maatregelen na 6 april vervallen.

SALE! Beursmodellen Bakkersvak

06 maart 2020 Beko Techniek Tijdens de Bakkersvak hebben we verschillende apparatuur beschikbaar gesteld voor diverse partijen. Deze ruimen we op en gaan weg tegen bodem prijzen.

Succesvolle Bakkersvak 2020

04 maart 2020 Beko Techniek Het zit erop, wij kijken terug op drie succesvolle dagen. Er was veel interesse in de verschillende apparatuur die we op de stand hadden staan zoals de Nano Slicer, de WP Rotatieoven en de WP kopmachine met aflegstation.

Hygiene schaduwbord

19 februari 2020 Beko Techniek Nieuw in de webshop bakkerijgereedschap.nl !

Henri van Geffen geniet van geruisloze planeetmenger

28 november 2019 Beko Techniek De Amsterdamse banketbakker heeft onlangs een tweede planeetmenger geplaatst, geleverd door Beko Techniek. Mooie opslag, gemakkelijk in gebruik, heel goed schoon te maken en vrijwel geruisloos

Goed kneden is de basis van je product

01 november 2019 Beko Techniek Wat Hans Voordijk betreft, mag het de hele zomer voor in de twintig graden celsius zijn. mooi genoeg om naar Zeeland te trekken, maar niet zo warm dat mensen de hele dag op het strand liggen. wie de Zeeuwse stadjes intrekt, stuit namelijk al gauw op een filiaal van Den Soeten Inval: bakkerswinkels waar kwaliteit, óók op het gebied van techniek, hoog in het vaandel staat.

Onbezorgd oliebollen bakken

11 oktober 2019 Beko Techniek De herfst is begonnen en de donkere dagen naderen. Belangrijke maanden voor u als warme bakker, uw winkel ligt vol met unieke najaarsproducten. Oliebollen is zo’n product waar we in Nederland dol op zijn en zeker niet alleen met oud en nieuw. Veel bakkers beginnen al veel eerder met het bakken van proefoliebolletjes, zodat klanten weten dat ze bij u terecht kunnen voor oliebollen, niet alleen op 31 december.

Bakkerij Nollen en zijn Fritsch Multicut snij- en opmaaklijn

19 september 2019 Beko Techniek Honderden hartige snacks rollen er bij Bakkerij Nollen wekelijks van de Fritsch Multicut snij- en opmaaklijn, die in 2018 door Beko Techniek is geplaatst. “Deze machine doet het werk nauwkeuriger dan ik”, vertelt eigenaar Vincent Nollen.