Nieuwsoverzicht

Henri van Geffen geniet van geruisloze planeetmenger

28 november 2019 Beko Techniek De Amsterdamse banketbakker heeft onlangs een tweede planeetmenger geplaatst, geleverd door Beko Techniek. Mooie opslag, gemakkelijk in gebruik, heel goed schoon te maken en vrijwel geruisloos

De vraag naar desem producten blijft groeien

27 november 2019 Beko Techniek Bakker Jan Bussing uit Numansdorp bakt voornamelijk brood voor horeca. ‘Ík zocht naar een kwaliteitsslag voor mijn desembroden.’ Die slag is nu gemaakt met de aanschaf van de WP Haton Crustica-lijn via Beko Techniek.

Verwen uw klanten met verrassende tulbanden

18 november 2019 Beko Techniek Uitzonderlijk lekkere producten en een origineel assortiment: als ambachtelijke bakkerij zijn het dé manieren om uzelf te onderscheiden. De tulband vormen van Beko Techniek en de recepten van Debic kunnen u wellicht op ideeën brengen.

Hobart zeep nergens goedkoper

18 november 2019 Beko Techniek Bent u in het bezit van een Hobart vaatwasser en vraagt u zich weleens af welk vaatwasmiddel het meest geschikt is en waar u deze het goedkoopst kan kopen?

Goed kneden is de basis van je product

01 november 2019 Beko Techniek Wat Hans Voordijk betreft, mag het de hele zomer voor in de twintig graden celsius zijn. mooi genoeg om naar Zeeland te trekken, maar niet zo warm dat mensen de hele dag op het strand liggen. wie de Zeeuwse stadjes intrekt, stuit namelijk al gauw op een filiaal van Den Soeten Inval: bakkerswinkels waar kwaliteit, óók op het gebied van techniek, hoog in het vaandel staat.

Onbezorgd oliebollen bakken

11 oktober 2019 Beko Techniek De herfst is begonnen en de donkere dagen naderen. Belangrijke maanden voor u als warme bakker, uw winkel ligt vol met unieke najaarsproducten. Oliebollen is zo’n product waar we in Nederland dol op zijn en zeker niet alleen met oud en nieuw. Veel bakkers beginnen al veel eerder met het bakken van proefoliebolletjes, zodat klanten weten dat ze bij u terecht kunnen voor oliebollen, niet alleen op 31 december.

Bakkerij Nollen en zijn Fritsch Multicut snij- en opmaaklijn

19 september 2019 Beko Techniek Honderden hartige snacks rollen er bij Bakkerij Nollen wekelijks van de Fritsch Multicut snij- en opmaaklijn, die in 2018 door Beko Techniek is geplaatst. “Deze machine doet het werk nauwkeuriger dan ik”, vertelt eigenaar Vincent Nollen.

Beko-leden Voordeelactie I | Beko Techniek

03 juli 2019 Beko Techniek Exclusief voor Beko-leden! Varimixer planeetmenger AR40 of AR60. Met extra bekken en schraper!

Zomeraktie 2019 | Beko Techniek

17 juni 2019 Beko Techniek Zomeraktie 2019 ... softijsmachines, slagroommachines en koel- en vriesapparatuur ...

Geen geleur meer met grondstofzakken

14 juni 2019 Beko Techniek Nieuw in de webshop van Beko Techniek: hygiënische, efficiënte en ergonomische grondstoffencontainers.