Nieuwsoverzicht

Black Friday / Cyber Monday

26 november 2020 Beko Techniek 20% EXTRA korting tijdens Black Friday en Cyber Monday, Combideals van Gram en FBK® artikelen met hoge korting!

Ga jij voor de perfecte oliebol?

12 november 2020 Beko Techniek Beko Techniek, AB Mauri en Royal Smilde hebben een video vol handige tips gemaakt. Bekijk hem snel...

Uitbreiding BO-serie

30 oktober 2020 Beko Techniek Beko Techniek heeft haar traditionele lijn oliebollenbakapparaten uitgebreid. Nu zijn er twee eXtra-Large versies leverbaar: de BO300XL en de BO400XL.

GRAM Combideals

22 oktober 2020 Beko Techniek Aantrekkelijke combideals met 5 jaar fabrieksgarantie!

Jubileum voor Hygiëne Products en Beko Techniek

01 oktober 2020 Beko Techniek Jack Neeleman van HPI reikt aan Truus Polman van Beko Techniek de ‘gouden bezem’ uit als symbool van de 25-jarige samenwerking.

Hygiëne schaduwbord met 7 items

30 september 2020 Beko Techniek Schaduwbord voor overzichtelijk opbergen van uw schoonmaakattributen.

In control met Orange Brush

29 september 2020 Beko Techniek Ideaal voor het reinigen van bezorgauto’s, laadruimtes, magazijnen, opslag en broodkratten.

XL koeken voor XL marge

04 september 2020 Beko Techniek Grote koeken zijn dé trend van tegenwoordig. De consument is er dol op en betaalt met alle liefde een à twee euro voor een XL koek bij jouw in de winkel.

Maak je eigen herfst- en kerstdecoratie

03 september 2020 Beko Techniek Met de thematische decoratie tools van Frank Haasnoot maak je eenvoudig en snel je eigen chocolade decoratie.

Verwen uw klanten met verrassende tulbanden

26 augustus 2020 Beko Techniek Uitzonderlijk lekkere producten en een origineel assortiment: als ambachtelijke bakkerij zijn het dé manieren om uzelf te onderscheiden. De tulband vormen van Beko Techniek en de recepten van Debic kunnen u wellicht op ideeën brengen.