Nieuwsoverzicht

Aftellen tot Beko's Digitale Najaarsdagen 2020

08 september 2020 Beko Techniek Vanwege de coronacrisis en de anderhalve meter uitdagingen zijn er dit jaar geen fysieke Najaarsdagen maar Digitale Beko Najaarsdagen.

XL koeken voor XL marge

04 september 2020 Beko Techniek Grote koeken zijn dé trend van tegenwoordig. De consument is er dol op en betaalt met alle liefde een à twee euro voor een XL koek bij jouw in de winkel.

Maak je eigen herfst- en kerstdecoratie

03 september 2020 Beko Techniek Met de thematische decoratie tools van Frank Haasnoot maak je eenvoudig en snel je eigen chocolade decoratie.

Gratis Microsave®

01 september 2020 Beko Techniek Exclusief in september. Bij aankoop van een magnetron een gratis Microsave® cadeau. Onmisbaar in elke professionele magnetron

Verwen uw klanten met verrassende tulbanden

26 augustus 2020 Beko Techniek Uitzonderlijk lekkere producten en een origineel assortiment: als ambachtelijke bakkerij zijn het dé manieren om uzelf te onderscheiden. De tulband vormen van Beko Techniek en de recepten van Debic kunnen u wellicht op ideeën brengen.

Beko Voordeelactie I | Cleanfix

25 augustus 2020 Beko Techniek Extra scherp geprijsde reinigings-apparatuur van Cleanfix speciaal door Beko Techniek geselecteerd voor uw bakkerij en bakkerswinkel.

Meer kleur in de bakkerij

21 augustus 2020 Beko Techniek Verrijdbare afvalcontainers in de webshop bakkerijgereedschap.nl. Verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende kleuren.

Coronavirus en preventie

14 augustus 2020 Beko Techniek Ook al zijn wij klaar met het Coronavirus, het Coronavirus is niet klaar met ons. Lees hier hoe we de verspreiding tegen kunnen gaan.

Dübör invet- en spraymachines in assortiment

11 augustus 2020 Beko Techniek Invet- en spraymachines van Dübör toegevoegd aan het assortiment. Te bestellen in webshop!

Service en onderhoud bij Echte Bakker Meinders

07 augustus 2020 Beko Techniek "Gewoon hele fijne jongens! En vakmensen bovendien. Een dikke pluim aan het team van Beko Techniek!"