Nieuw in ons assortiment; invet en spray apparatuur

30 september 2019 |

 • Boyens KEG-systeem

  Handig invetsysteem voor het eenvoudig, zuinig en hygiënisch invetten van bakplaten, bakvormen of trechters van afmeetmachines. Het simpel aansluiten van een speciale koppeling op een vat met lossingsolie of afmeetolie is voldoende voor ingeruikname van uw invetmachine. Er hoeft geen olie meer in een tank gegoten te worden. Het KEG-systeem dient eerst met een compressor op druk te worden gebracht, waarna u overal in de bakkerij bakplaten, bakvormen of afmeetmachine kunt invetten. Het Boyens KEG-systeem wordt op locatie afgeleverd, geïnstalleerd en u krijgt instructies. Tevens wordt er een vat van 30 liter Boyens afmeet- of lossingsolie aangesloten.
 • Voordelen Boyens KEG-spraysysteem:
  - Hygiënisch | HACCP
  - Geen verpakkingsafval
  - Onderhoudsarm| Duurzaam in gebruik
  - Hoogwaardige olie voor lossing brood en banket
  - Airless, zonder continu op luchtdruk aangesloten te zijn

Lege vaten kunnen bij Beko Groothandel worden omgeruild voor volle vaten. Veel verkochte oliesoorten zijn: lossingsolie (8036440) Boyens PCO - 1 | vat 30 liter en afmeetolie (8036580) Boyens Schneideöl vat 30 liter.
Boyens KEG | bruto verkoopprijs € 795,-

Boyens Spruhboy 04 

Airless spraysysteem voor het aanbrengen van afglans-product BackGlanz, vloeibaar ei of dun vloeibare oliën.
Tankinhoud 5 liter, onderhoudsvrij, nevelarm spuiten, compleet met ei-spoelset en spiraalluchtslang voor aansluiting op een compressor. Aflevering, installatie, instructie en eerste vulling op locatie. 3 liter Boyens BackGlanz wordt meegeleverd.
Boyens spruhboy | bruto verkoopprijs € 845,-

Boyens Spruhboy 08

Airless systeem voor het aanbrengen van afglans-product BackGlanz, vloeibaar ei of dun vloeibare oliën. Tankinhoud 15 liter op handige steekwagen voorzien van drukregelunit. Onderhoudsvrij, nevelarm spuiten, compleet geleverd met ei-spoelset. Aflevering, installatie, instructie en eerste vulling op locatie. 10 liter Boyens BackGlanz wordt meegeleverd.
Boyens spruhboy | bruto verkoopprijs € 1.425,-

BackGlanz tafel (spraymachine)

Compacte geautomatiseerde sproeitafel voor het aanbrengen van afglans- of vloeibare ei-producten op deegproducten. Uiterst verfijnd, schoon en efficiënt. Ergonomische éénmansbediening, snel, efficiënt en zuinig. Enkel plaatsen van bakplaat met producten is voldoende. Door de afneembare lekbak/tafel, de meegeleverde spoelset/tank en de voorgeprogrammeerde reinigingsprogramma’s is de BackGlanz tafel eenvoudig schoon te maken.
Boyens BackGlanz tafel | bruto verkoopprijs € 16.995,-

Voor meer informatie neemt u contact op met uw Beko Techniek-verkoopadviseur!

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

23 FEBRUARY 2022
25 DECEMBER 2021
04 OCTOBER 2021