Gepersonaliseerde schaduwborden

23 april 2020 |

Speciale ledenactie voor Echte Bakkers: gepersonaliseerde schaduwbordenSteeds meer bakkerijen maken gebruik van schaduwborden voor hun schoonmaakmaterialen, zoals bezems, stofblikken en handvegers. Door de schaduwen op het bord valt het op als een onderdeel ontbreekt. Erg overzichtelijk voor de medewerkers bovendien zorgt het voor tijdsbesparing doordat niet meer gezocht hoeft te worden naar de juiste schoonmaakmaterialen. Exclusief voor de Echte Bakkers en onze leden hebben we een mooie actie met deze schaduwborden.

5S methode

Schaduwborden winnen dankzij de 5S methode aan populariteit. 5S is een methode om de werkplek te organiseren. Alle materialen hebben een vaste plek en een specifieke functie omdat de werkplek volgens een standaard methode wordt schoongemaakt, overbodige materialen zijn afwezig. Het doel is eenvoudig: efficiënter werken.

Kleurcodering om kruisbesmetting te voorkomen

Door met verschillende kleuren te werken, kunnen schaduwborden worden ingezet in kleurcoderingsprogramma’s in de bakkerij. Zo kunnen materialen voor specifieke ruimtes van elkaar gescheiden worden, wat kruisbesmetting kan helpen voorkomen. Het is meteen duidelijk wat, waar bewaard moet worden en of er nog materialen in de productieruimte zijn achtergebleven.

Schaduwbord op maat

Wij kunnen de schaduwborden afstemmen naar jouw wensen. Op de onderstaande foto zie je een standaard schaduwbord met de acht meest gebruikte schoonmaakspullen. Ook je bedrijfslogo met naam op het bord of een eigen achtergrond behoort tot de mogelijkheden. Benieuwd hoe jouw bord eruit kan komen te zien? Wij maken gratis een proefdruk voor je, klik hier.

Wat houdt een standaardbord in?

Een standaard bord bestaat uit:
1. Afwasborstel breed 
2. Handveger zacht 
3. Stofblik
4. Vloerveger blauw 400 half hard/ half zacht met steel 
5. Vloertrekker blauw 500 mm met steel 
6. Schrobber 300 mm met steel
7. Hand werkborstel 
8. Hand meelborstel
9. 8 RVS ophanghaken voor het gereedschap 

Het bord, gemaakt van aluminium composiet dien jezelf op te hangen. Een handleiding wordt bijgeleverd. De afmeting van het bord is: 1000 x 1700 mm.

 Klik hier om het bord te bestellen.

Terug naar overzicht