Chocolate Wishes

03 november 2020 |

Met dit coronaproof chocolade concept help jij je klanten om waardering en liefde op een originele manier te uiten. Een knuffel, high five of een schouderklopje zit er even niet in, dus: ‘Zeg het met chocolade’. Met Chocolade Compleet haal je alles in huis om met dit concept te beginnen. Van grondstoffen en vormen tot luxe blisters en brievenbusdoosjes.

 Ideaal voor in jouw webshop

De Chocolate Wishes zijn zeer geschikt voor in je webshop. Met de handige brievenbusdoosjes kun je al die lekkere wensen gemakkelijk verpakken en verzenden met de post. Leuk voor de komende feestdagen maar ook voor de rest van het jaar. Consumenten zijn op zoek naar mogelijkheden om hun familie, vrienden en collega’s te laten weten dat er aan hen gedacht wordt. Daar kun jij met Chocolate Wishes eenvoudig en snel op inspelen. Succes verzekerd!

Wil jij aan de slag met Chocolate Wishes?
Op de pagina van Chocolade Compleet vind je alle benodigdheden om met dit concept te starten. Tien verschillende vormen met elk een eigen boodschap, duurzame chocolade, metallic poeder om de reep wat extra bling te geven, luxe blister verpakking met goud/zwart karton en het super handige brievenbusdoosje! *Bij aankoop van acht Chocolate Wishes vormen ontvang je gratis de speciale display. 

Wilt u meer dan alleen de vormen en het display bestellen? Het complete concept is ook te bestellen via:  www.beko-groothandel.nl/chocolade-compleet


Terug naar overzicht

Bekijk ook:

23 FEBRUARY 2022
25 DECEMBER 2021
04 OCTOBER 2021