Anniversery deals bij Chocolate World

13 december 2019 |

Het assortiment automatische tempereertoestellen van Chocolate World.

Nu extra leuk geprijsd vanwege het 10-jarige jubileum als machine fabrikant. Klik hier voor de complete brochure

 

Wheelie14

De mouleermachine met de beste prijs-kwaliteitverhouding uit het assortiment: de M1276 tempereert de gesmolten chocolade door het toevoegen van callets.Dankzij de lage investering is dit de ideale machine voor het professioneel produceren van een beperkte hoeveelheid chocolade. Deze machine is ook direct te bestellen in de webshop.

CW 12

Deze tempereermachine kent een tankcapaciteit van 12 kg en is het kleinste staande model binnen het assortiment tempereertoestellen. De machine verwerkt circa 45 kg chocolade per uur. Deze tempereermachine heeft een standaard doseerfunctie een microprocessor met digitale temperatuurdisplay een voet pedaal om chocolade te doseren en een verwarmde triltafel. Het gewicht is circa 121 kg en heeft 2 jaar garantie en is laag in energieverbruik.

CW24 DELIGHT

Dit temereertoestel is een vereenvoudigd model van de CW24 Premium, heeft een tankcapaciteit: 24 kg chocolade en kan een productie van 90 kg per uur aan.
Deze tempereermachine heeft een standaard doseerfunctie een microprocessor met digitale temperatuurdisplay een voet pedaal om chocolade te doseren en een verwarmde triltafel.
Het gewicht is circa 160 kg en heeft 1 jaar garantie.

CW24 PREMIUM

De premium uitvoering is luxer uitgevoerd van de Delight. Heeft ook een tankcapaciteit van 24 kg chocolade en kan een productie van 90 kg per uur aan.
Deze tempereermachine heeft een standaard doseerfunctie een microprocessor met digitale temperatuurdisplay een voet pedaal om chocolade te doseren en een verwarmde triltafel. Het gewicht is circa 185 kg. Hij is laag in energieverbruik en kent een snelle smelt- en tempereertijd. De premium variant kent ook iets meer afwerking en design dan de Delight. U krijgt 2 jaar garantie op deze machine. 

CW40 PREMIUM

Deze automatische tempereermachine heeft een tankcapaciteit van 40 kg chocolade en kan een productie draaien van 150 kg per uur. Deze tempereermachine heeft een standaard doseerfunctie een microprocessor met digitale temperatuurdisplay een voet pedaal om chocolade te doseren en een verwarmde triltafel. Het gewicht is circa 190 kg. Hij is laag in energieverbruik en kent een snelle smelt- en tempereertijd. De premium kent een optimale afwerking en design. U krijgt 2 jaar garantie op deze machine.

CW60 PREMIUM

Deze automatische tempereermachine heeft een tankcapaciteit van 60 kg chocolade en kan een productie draaien van 200 kg per uur. Deze tempereermachine heeft een standaard doseerfunctie een microprocessor met digitale temperatuurdisplay een voet pedaal om chocolade te doseren en een verwarmde triltafel. Het gewicht is circa 215 kg. Hij is laag in energieverbruik en kent een snelle smelt- en tempereertijd. De premium kent een optimale afwerking en design. U krijgt 2 jaar garantie op deze machine.

CW80 PREMIUM

Deze automatische tempereermachine heeft een tankcapaciteit van 60 kg chocolade en kan een productie draaien van 200 kg per uur. Deze tempereermachine heeft een standaard doseerfunctie een microprocessor met digitale temperatuurdisplay een voet pedaal om chocolade te doseren en een verwarmde triltafel. Het gewicht is circa 215 kg. Hij is laag in energieverbruik en kent een snelle smelt- en tempereertijd. De premium kent een optimale afwerking en design. U krijgt 2 jaar garantie op deze machine.

Doseerkop M1300E

De doseerkop doseert de chocolade in de caviteiten van de vorm. Dit bespaart de gebruiker tijd aangezien hij de chocolade niet handmatig hoeft te verdelen. Tevens garandeert dit een hygiënische verwerking. De standaard uitvoering beschikt over één doseerplaat (indeling 3x7 of indeling 3x8), een vormgeleidingssysteem dat op de triltafel is geïnstalleerd, een verwarmde schraper en verwarmingselementen. Andere vormindelingen op aanvraag.

Overtreklijn M1300A

Overtreklijn met dubbel chocoladegordijn, trilstation, aanpasbare blaasunit, ontstaarter, transportband met papierrol (breedte 200 mm). De overtreklijn - ook wel enrobeerlijn genoemd - is ontwikkeld om het ambachtelijke, arbeidsintensieve overtrekken van vullingen te vereenvoudigen. De dikte van de chocolade wordt bepaald door enerzijds het trilstation (aanpasbaar in intensiteit) en anderzijds door middel van de blaaseenheid. Deze laatste is zowel regelbaar in hoogte als in intensiteit. Aan het einde van de lijn komt het product terecht op een band met voedingsgeschikt papier. Middels een draaiknop wordt de snelheid van de band geregeld, aangepast aan het product en het aantal werknemers.

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

01 DECEMBER 2019
21 OCTOBER 2019
20 SEPTEMBER 2019
06 SEPTEMBER 2019