- Brood snijden
- Chocoladeverwerking
- Deegverwerking
- Diversen
- Doseren & Mengen
- Fermenteren
- Frituuroplossingen
- Gelei- & Slagroomverwerking
- Hefkiepinstallaties & Liften
- Invetapparatuur
- Juicer
- Koelen & Vriezen
- Koffie zetten
- Kneden
- Korstverwerking
- Mixen
- Ovens
- Reinigingsmachines
- Rijzen & Conditioneren
- Snijden & Inpakken
- Vaatwassystemen
- Water koelen
- Werkbanken
- Vacumeren & Sealen
WP Kemper Pane
- GroepDeegverwerking
- TypeKleinbroodstraat
- MerkWP | WP Haton
WP Kemper PANE
Speciaal voor het stressvrij verwerken van artisanaal kleinbrood met lange(re) rusttijden en hoge(re) vochtopname is de WP Kemper PANE ontwikkeld. Ambachtelijke uitstraling van het product blijft behouden terwijl hoge verwerkingssnelheden kunnen worden gerealiseerd. Zowel rechthoekig, rond alsook langgerekte kleinbrood wordt probleemloos gedeeld, opgemaakt en afgezet. Optimaal voor deeg met sterke glutenwerking en lange voorrijs. Het modulaire ontwerp van de PANE maakt het mogelijk om de lijn klantspecifiek samen te stellen.
► Stressvrije verwerking van zeer zacht deeg;
► Innovatief CLEAN TEC-ontwerp bespaart schoonmaaktijd;
► Intelligente INUS-bedieningsinterface verhoogt de productiebetrouwbaarheid;
► ACCURATOR 2.0 voor hoge gewichtsnauwkeurigheid;
► Meel in plaats van olie op het deeg voor een betere oppervlaktestructuur zonder olie-insluitingen.
- Aantal rijen1 tot 6 rijen
- Gewichtbereik10 tot en met 1.500 gram (rechthoekig eindproduct)
- 25 tot en met 200 gram (rond eindproduct)
- Capaciteit12.000 stuks/uur (rechthoekig eindproduct)
- 8.400 stuks/uur (rond eindproduct)
- UitvoeringRVS
- Gewicht2.300 kg
- Afmeting (LxBxH)4.000 x 1.750 x 2.550 mm
- Aansluiting3 x 400 V, 5 kW, 16 A, 3Ph+N+A
- Garantie1 jaar
- Pane_v13_EN (PDF) - 24-10-2022