- Brood snijden
- Chocoladeverwerking
- Deegverwerking
- Diversen
- Doseren & Mengen
- Fermenteren
- Frituuroplossingen
- Gelei- & Slagroomverwerking
- Hefkiepinstallaties & Liften
- Invetapparatuur
- Juicer
- Koelen & Vriezen
- Koffie zetten
- Korstverwerking
- Kneden
- Mixen
- Ovens
- Reinigingsmachines
- Rijzen & Conditioneren
- Snijden & Inpakken
- Vaatwassystemen
- Water koelen
- Werkbanken
WP Haton CCR 59 zonder olie
- GroepDeegverwerking
- TypeKegelopboller
- MerkWP Haton
Geschikt voor veel gangbare deegsoorten zoals tarwe, tarwe/rogge, meergranen en volkoren.
• Gietijzeren cilinder/kegel, teflon gecoat
• Aluminium goten, in- en uitwendig teflon gecoat
• Kegel met bovenlager
• Frame staal, vernikkeld
• RVS beplating
• Onderstel vernikkeld staal met 4 zwenkwielen en 4 montagepennen
De CCR 59 zonder olie is een kegelopboller speciaal ontworpen voor het gebruik in middelgrote bakkerijen. De deegstukken worden door de draaiende kegel meegenomen en via speciaal
gevormde goten tot een deegbol gevormd. Door de uitgebalanceerde opbolweg, wordt een hoge precisie in de aansluiting tussen goten en kegel bereikt, waardoor verkruimeling van de deegstukken tot een minimum beperkt wordt.
- Gewichtsbereik100 – 700 gram of 200 – 1200 gram of 400 – 1600 gram of 400 – 2000 gram
- UitvoeringInvoer 3 uur, uitvoer 12 uur (werklengte 7150 mm) of invoer 6 uur, uitvoer 12 uur (werklengte 6250 mm) of invoer 9 uur, uitvoer 12 uur (werklengte 5400 mm)
- BesturingAan, uit en noodstop d.m.v. bedieningspaneel
- Afmeting machine1200 x 1200 x 1760 mm (BxDxH)
- GewichtCa. 510 kg
- Aansluiting400 V, 50 Hz, 1,7 kVA, 3 Ph+N+A
- Uitvoering RVS
- WP Haton CCR 59 zonder olie (PDF) - 16-07-2020