WP Haton bollenrijskast

  • GroepRijzen & Conditioneren
  • TypeRijskasten | Recovery
  • MerkWP Haton
Showroomopruiming
Neem contact met mij op
Voorrijskast geschikt voor vrijwel alle gangbare deegsoorten zoals tarwe- en tarwe/roggedegen met een laag percentage rogge, zonder gebruik van strooimeel.

Principe:

De Bekoproofer is ontwikkeld om deegstukken volautomatisch en optimaal te laten rusten/rijzen tussen opboller en langmaker.

Via een fotocel gestuurd invoersysteem worden de deegstukken één voor één op de 1e rij van de rijskast ingevoerd.
De kast loopt intermitterend (stap voor stap).
Nadat de deegstukken één volledige doorloop gemaakt hebben, worden ze via de tuimelbak boven in de kast overgegeven op de volgende rij.
Nadat de deegstukken op deze wijze alle rijen doorlopen hebben, worden ze door de tuimelbak vanuit de laatste rij uit de kast via een afvoergoot of afvoertransporteur naar de langmaker of eindopboller toegevoerd.

Nieuwe Beko-Logic

Sinds kort worden door Beko Techniek geleverde nieuwe en gereviseerde bollenrijskasten voorzien van een compleet nieuwe Beko Logic-besturing. Een volledig in eigen beheer ontwikkeld en verbeterd besturingsprogramma voor de aansturing en klimatisering van bollenrijskasten. De Beko Logic-besturing wordt nu geleverd in een nieuw type PLC en touchpanel, (net als voorheen) van het merk Siemens.
De doorgevoerde verbeteringen zijn:
-overzichtelijkere werkstructuur,
-mogelijkheid tijdens het proces de klimatisering nauwkeurig(er) bij te stellen,
-mogelijkheid voor logfunctie klimatisering ,
-toevoeging urenteller TUV verlichting.
Sinds jaar en dag onderscheidt Beko Logic zich van andere besturingen door een zeer eenvoudig, gebruiksvriendelijk en “logisch” bedieningsscherm. In een handomdraai zijn parameters in te stellen en in een oogopslag zijn de belangrijkste waardes af te lezen. Tijdens het proces blijft het te allen tijde mogelijk om de besturing bij te stellen, zodat de nodige flexibiliteit behouden blijft. Er is een chargetelling voor 8 verschillende deegproducten. En last-but-not-least: alle kennis en onderdelen heeft Beko Techniek in eigen huis.

Afbeelding BEKO-LOGIC® besturing

  • Garantie1 Jaar
  • Gewichtsbereik200 - 1800 gram
  • UitvoeringRVS
Probleem bij genereren JuiceControlLibrary.SimpleMenu. Generated succesfully: False
info@beko-techniek.nl
Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Neem contact met mij op over:
Beko Koffie Beko IJs Chocolade Compleet