WP Haton BM 51 B

  • GroepDeegverwerking
  • TypeLangmaker|opmaker
  • MerkWP Haton
Actieprijs Inruilactie!
Neem contact met mij op
WP Haton BM 51 B
De deegstukken worden ingevoerd via de trechter bovenop de machine of via de invoertransporteur met centreerrollen aan de achterzijde van de machine (optie).
Het deegstuk wordt door het eerste walsenpaar uitgerold. Hierna kan het deegstuk worden ingevouwen door twee instelbare inslagschoepen. Deze inslagschoepen bepalen de lengte, het model en de structuur van het deegstuk. Naar keuze en deegsoort kunnen de inslagschoepen wel of niet gebruikt worden. Vervolgens wordt het deegstuk verder uitgerold tussen de trommel en de tweede, verend opgehangen, wals.
Daarna wordt het deegstuk opgerold onder een roestvrijstalen sleepnet en vervolgens op lengte gebracht door de drukplank die in hoogte verstelbaar is met onderliggende, verstelbare zijgeleiders.
Uiteindelijk worden de deegstukken afgegeven op de opvangplaat aan de uitvoerzijde van de machine.

Voordelen:
• Perfect opmaakresultaat
• Mogelijkheid tot het verwerken van vele deegsoorten
• Opklapbare drukplank
• Verstelbare zijgeleiding
• Modern ontwerp in roestvrijstaal
• Eenvoudig qua bediening en onderhoud

Bij aankoop van een BM51-B voor € 35.520 ontvangt u € 2.500 inruil voor uw huidige langmaker.
  • Aansluitwaarden0,55 KVA
  • Afmeting2748 x 760 x 1800 mm
  • CapaciteitTot 2000 stuks/uur, afhankelijk van deeggewicht.
  • Garantie1 jaar
  • Gewicht Netto 610 kg
  • Gewichtsbereik110 – 1600 gram
  • Uitvoering RVS
Probleem bij genereren JuiceControlLibrary.SimpleMenu. Generated succesfully: False
info@beko-techniek.nl
Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Neem contact met mij op over:
Bakery Market Chocolade Compleet