Hobart UXA

 • GroepVaatwassystemen
 • TypeVaatwasmachine
 • MerkHobart
Actieprijs € 12.000,-
Neem contact met mij op
Hobart UXA
De machine is uitgevoerd in roestvaststaal. De waskamer is resonantie-arm geconstrueerd en heeft een 'dak'-constructie, waardoor water wegloopt langs de zijwanden. De deuren zijn voorzien van een roestvaststalen ophanging en een veiligheidsschakelaar (wasproces wordt onderbroken bij openen deuren). De deur opent zich in 2 delen, waardoor de machine minder ruimte inneemt en wateroverlast wordt voorkomen. Verder is het onderste deel te gebruiken als afzetruimte tijdens beladen/leeghalen van de machine. De achterzijde is voorzien van een roestvaststalen paneel, waardoor een 'eilandopstelling' standaard mogelijk is.

Omschrijving
Door de extra diepe waskamer is het mogelijk om 2 stuks euronorm (600 x 400 mm) kratten achter elkaar te beladen, hetgeen leidt tot 100% meer capaciteit. De machine kan strak tegen de muur worden geplaatst (aansluitingen kunnen via de onderzijde (links of rechts). De stijgleidingen zijn in de dubbele achterwand van de machine geplaatst, waardoor een waskamer met gladde wanden is ontstaan. Verder is de wastank diepgetrokken (met afgeronde hoeken) en uit één geheel vervaardigd. Schoonmaken is derhalve zeer eenvoudig. De machine heeft een waspomp, een naspoelpomp (machine werkt onafhankelijk van waterdruk) en een afvoerpomp met roestvaststalen pompwaaier (afvoerhoogte tot 80 cm). Na het drukken op de vultoets vult de machine zich geheel automatisch. Het wasproces blijft voortduren, totdat de juiste naspoeltemperatuur (+85°C) is bereikt. Bij het ledigen van de machine wordt het resterende boilerwater nog gebruikt om de machine zelf te reinigen.

Bediening
Het bedieningspaneel is zeer eenvoudig schoon te houden en gebruiksvriendelijk door middel van de intelligente elektronische besturing. De startknop is rood verlicht tijdens het opwarmen, groen bij startklaar en blauw bij in bedrijf. Op het display is een statusklok zichtbaar, waarop u kunt zien hoever de wascyclus is gevorderd. Het bedieningspaneel is verder voorzien van een uitgebreid informatiesysteem (o.a. waswatertemperatuur en foutanalyse), dat slechts toegankelijk is na bepaalde toetsen tegelijkertijd in te drukken. De gebruiker behoeft zich derhalve niet te storen aan de vele mogelijkheden, die het bedieningspaneel biedt.

Fijnfiltersysteem
Het unieke en eenvoudig schoon te maken Genius-X2 fijnfiltersysteem heeft een zogenaamde voorwas functie. Het reinigt eerst het waswater om vervolgens het vaatwerk te wassen. Enkele seconden na de start van het wasprogramma, wordt het meeste vuil, dat gevangen is in het filtersysteem, gedeeltelijk afgepompt (2 liter). Tijdens het wassen wordt het gehele wasbad permanent door een stelsel van zeven en filters geleid, zodat het vuil ook daadwerkelijk in het fijnfilter achterblijft. Van daaruit wordt het resterende vuil, na afloop van elke wascyclus (voorafgaand aan de naspoeling), volledig weggepompt. Het resultaat is schoon waswater, geen tussentijdse verversing van het wasbad en een kleinere tankinhoud. Een aanzienlijke besparing wordt zodoende gerealiseerd op water, wasmiddel, naglansmiddel en energie!

Hygiëneprogramma

Na verloop van tijd zetten zich in elke vaatwasmachine kalk en vuildeeltjes af. Het reinigingsprogramma reinigt de vaatwasmachine effectief en duurzaam (hygiënetabletten benodigd). Dit gebeurt na een vast aantal wasbeurten en zorgt tevens voor een prettig geurende waskamer.

Temperatuur

Een constante temperatuur van het wasbad is een voorwaarde voor een efficiënte werking van het vaatwasmiddel. Het krachtige verwarmingselement houdt het wasbad op een constante temperatuur (ook bij langdurig gebruik). Het vaatwasmiddel werkt daardoor optimaal en het wasresultaat is van een constante kwaliteit. Ook het droogresultaat wordt verbeterd.

Wassen
Het vullen van de wastank geschiedt geheel automatisch en werkt onafhankelijk van waterdruk door de ingebouwde naspoelpomp. Een wasprogramma blijft voortduren, totdat de juiste naspoeltemperatuur (+85°C) is bereikt. Bij het ledigen van de machine wordt het resterende boilerwater nog gebruikt om de machine zelf te reinigen.

Wasarmen

Het Turbolator wassysteem (100% meer waskracht) is voorzien van duurzame roestvaststalen roterende was- (4-vleugelig) en naspoelarmen (boven en onder), die door waterdruk worden aangedreven. In deze armen zijn de gepatenteerde verstoppingvrije groothoeksproeiers (2 x 20 stuks) zeer precies gepositioneerd, zodat het waswater, de zeep en het naglansmiddel optimaal worden verdeeld en dode hoeken worden voorkomen. Een perfect wasresultaat is het gevolg.

Zeefindicatiesensor

De zeefindicatiesensor test voortdurend of de zeef op de juiste manier geplaatst is. Zo niet, dan wordt een waarschuwing afgegeven. Zodra de zeef weer goed geplaatst is, kan het programma worden voortgezet.
 • Breedte780 mm
 • Diepte945/1335 mm (deur gesloten/open)
 • Hoogte1984/2417 mm (deur gesloten/open)
 • Rekafmetingen760x600 mm
 • Invoerhoogte860 mm
 • Wassingenmax. 30 p/u
 • Capaciteit8 bakplaten 60/80 (240 per uur)
 • UitvoeringRVS
 • Garantie1 Jaar
Probleem bij genereren JuiceControlLibrary.SimpleMenu. Generated succesfully: False
info@beko-techniek.nl
Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Neem contact met mij op over:
Beko Koffie Beko IJs Chocolade Compleet