Chocolate World CW24 Premium en enrobeerlijn M1300A

  • GroepChocoladeverwerking
  • TypeChocolademachine
  • MerkChocolate World
Showroomopruiming € 16.850,-
Neem contact met mij op

Tempereermachine CW24 Premium

De CW24 Premium heeft een robuuste afwerking en een stijlvol design. Deze automatische tempereermachine is bij uitstek geschikt voor de startende chocolatier, maar ook voor de uitbreiding van uw bestaande chocolade-atelier of (banket)bakkerij. De CW24 Premium wordt standaard geleverd met verwarmde triltafel, microprocessor met digitale temperatuurdisplay en een pedaal om chocolade te doseren en kan verder uitgebreid worden met allerhande opties zoals een doseerkop, overtreklijn en/of truffeloptie. Deze machine heeft de capaciteit om 90 kg chocolade per uur te tempereren.

Enrobeerlijn M1300A

De enrobeerlijn, ook wel overtreklijn genoemd, is ontwikkeld om het ambachtelijke en arbeidsintensieve overtrekken van vullingen te vereenvoudigen. De overtreklijn is voorzien van dubbel chocoladegordijn, trilstation, aanpasbare blaasunit, ontstaarter en transportband met papierrol (breedte 200 mm).

De dikte van de chocolade wordt bepaald door het trilstation (aanpasbaar in intensiteit) en door middel van de blaaseenheid. Deze blaaseenheid is zowel in hoogte als in intensiteit regelbaar. Aan het einde van de lijn komt het product terecht op een band met voedingsgeschikt papier (breedte 200 mm). Middels een draaiknop wordt de snelheid van de band geregeld, aangepast aan het product en het aantal werknemers.

 

  • Capaciteit Ca. 90 kg
  • Geleverd met verwarmde triltafel, microprocessor met digitale temperatuurdisplay en een pedaal om chocola te doseren
  • Afmeting machine1740 x 756 x 1453 mm (BxDxH)
  • Aansluiting400 V, 50 Hz, 4,1 kW, 3 Ph+N+A
Probleem bij genereren JuiceControlLibrary.SimpleMenu. Generated succesfully: False
info@beko-techniek.nl
Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Neem contact met mij op over:
Beko Koffie Beko IJs Chocolade Compleet