Chocolate World CW24 Delight en enrobeerlijn M1300A

  • GroepChocoladeverwerking
  • TypeChocolademachine
  • MerkChocolate World
Neem contact met mij op

Tempereermachine CW24 Delight

De CW24 Delight heeft een robuuste afwerking en een stijlvol design. Deze automatische tempereermachine is bij uitstek geschikt voor de startende chocolatier, maar ook voor de uitbreiding van uw bestaande chocolade-atelier of (banket)bakkerij. Dit basisapparaat wordt standaard geleverd met een pedaaldosering, verwarmde triltafel en kan verder uitgebreid worden met allerhande opties zoals een doseerkop, overtreklijn en/of truffeloptie. Deze machine heeft de capaciteit om 90 kg chocolade per uur te tempereren.

Enrobeerlijn M1300A

De enrobeerlijn, ook wel overtreklijn genoemd, is ontwikkeld om het ambachtelijke en arbeidsintensieve overtrekken van vullingen te vereenvoudigen. De overtreklijn is voorzien van dubbel chocoladegordijn, trilstation, aanpasbare blaasunit, ontstaarter en transportband met papierrol (breedte 200 mm).

De dikte van de chocolade wordt bepaald door het trilstation (aanpasbaar in intensiteit) en door middel van de blaaseenheid. Deze blaaseenheid is zowel in hoogte als in intensiteit regelbaar. Aan het einde van de lijn komt het product terecht op een band met voedingsgeschikt papier (breedte 200 mm). Middels een draaiknop wordt de snelheid van de band geregeld, aangepast aan het product en het aantal werknemers.

 

  • Capaciteit Ca. 90 kg
  • Geleverd met Pedaaldosering en verwarmde triltafel
  • Afmeting (BxDxH)1740 x 756 x 1453 mm
  • Aansluiting400 V, 50 Hz, 4,1 kW, 3 Ph+N+A
Probleem bij genereren JuiceControlLibrary.SimpleMenu. Generated succesfully: False
verkoop@beko-techniek.nl
Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Neem contact met mij op over:
Beko Koffie Beko IJs Chocolade Compleet